Vremurile in care limuzinele erau privite ca simple automobile de lux au apus demult, dorinta de putere si performanta lovind inclusiv acest segment.

Autoproclamat cel mai impresionant sedan dotat cu sistem de tractiune integrala din lumea intreaga, proiectul 850 S ce poarta semnatura specialistilor germani din cadrul Brabus are o mica problema.

Noul Mansory M1000, caci despre el este vorba, are la baza acelasi proaspat lansat Mercedes S63 AMG 4Matic insa, spre deosebire de rivalul sau din Bottrop, ofera ceva mai multi cai putere si Newton-Metri.

Intr-o alta ordine de idei, modificarile operate la nivelul propulsorului V8 bi-turbo de 5.5 litri ascuns sub capota ii permit acestuia sa livreze acum un total de 1.000 CP si 1.400 Nm, o crestere semnificativa comparativ cu valorile standard.

Drept urmare, faptul ca timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h a coborat de la 4.0 la 3.2 secunde nu ar trebui sa surprinda pe nimeni, lucru valabil si in cazul vitezei maxime, limitata la numai 300 de kilometri pe ora - din pacate!.

In ceea ce priveste meniul vizual, kitul aerodinamic realizat din fibra de carbon si oferit in compania unor jante forjate pe 22 inch reprezinta principalele atractii ale exteriorului, in timp ce oferta interioara aduce in prim plan insertii de piele si ornamente din lemn masiv.

Nu avem nici macar cea mai mica idee cu privire la modul tau de gandire, insa este cat se poate de clar ca industria tuningului a depasit limitele bunului simt inclusiv atunci cand vine vorba de imbunatatirea unei limuzine de lux.

E bine totusi de stiut ca germanii de la Mansory ofera pentru posesorii noului Mercedes S63 AMG 4Matic si un pachet de performanta ceva mai... decent, unde lista cu specificatii tehnice aduce in prim plan doar 800 cai putere, 1.200 Newton-Metri si 3.6 secunde (pentru sprintul 0 - 100 km/h).

Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...-cp-24680.html