Noul model Infiniti M, mai atragator ca niciodata


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    88
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Noul model Infiniti M, mai atragator ca niciodata

    Specificatii imbunatatite, un nou sistem de navigatie prin satelit oferit optional, unic in lume, si mai multe dotari menite a oferi un plus de confort. Acestea sunt principalele modificari aduse gamei Infiniti M Sedan pentru anul 2013. Modelele sunt disponibile deja in centrele Infiniti.

    Modificarile sunt menite sa reflecte dorintele clientilor de a beneficia de specificatii si mai complete, care sa fie in armonie cu designul seducator si diversitatea tehnologica ce caracterizeaza gama M. Astfel, cele mai dorite modele M devin mai accesibile indiferent daca sunt propulsate de motorul V6 diesel, de motorul V6 pe benzina sau de motorul V6 hibrid.

    Datorita celor mai noi preturi si specificatii, fiecare model M MY13 devine mai atragator decat oricand, in special cand vine vorba de versiunea GT si de modelul hibrid M35h care a stabilit noi recorduri in industrie. Acestea au deja un pret minim mult mai mic decat variantele diesel oferite de unele marci concurente.

    O alta modificare esentiala este oferirea sistemului de navigatie prin satelit si de divertisment Connectiviti+ cu comanda vocala, dezvoltat de Infiniti, sub forma unei singure optiuni la un pret atractiv. Aceasta reprezinta o premiera pe toate modelele GT si S, oferind aceasta optiune unui numar mai mare de clienti. Este inclusa si optiunea Forest Air(r), unul dintre cele mai sofisticate sisteme de climatizare disponibile.

    Modelele de baza, GT si S sunt oferite cu sistemul audio de inalta performanta Bose(r) cu 10 difuzoare, care dispune de egalizare pe opt canele si de tehnologia de compensare a zgomotului Bose(r) AudioPilot2. Sistemul Engine Harmonic Cancellation utilizeaza microfoane montate in jurul habitaclului, pentru a identifica si anula sunetele nedorite cauzate de motor.

    La lista lunga a dotarilor standard cu care se mandreste modelul M se adauga, pe toate versiunile, o noua functiede inchidere automata Soft-close a portbagajului , pentru un plus de rafinament si caracter practic.

    In interior, se utilizeaza noul material Tricot pentru pavilion pe versiunile GT si GT Premium. Printre alte modificari in ceea ce priveste ornamentele se numara inlocuirea pielii si a lemnului Japanse Ash de pe modelele GT cu pielea Java si cu ornamentele din lemn White Ash. Acestea sunt completate de finisajele de culoare argintie, rezervate pentru versiunea GT Premium.

    Imbunatatirile confirma faptul ca gama Infinit M se numara printre cele mai bine dotate modele din clasa sa. Calitatea globala a modelului Infiniti M a fost recunoscuta si de cel mai recent studiu american "Initial Quality Study" realizat de J.D. Power. Infiniti M a ocupat prima pozitie in segmentul masinilor premium de clasa medie, depasind Mercedes-Benz clasa E.

    Modelele de baza (M37 pe benzina si M30d diesel) sunt echipate cu transmisie automata cu 7 trepte cu modalitate manuala, sistem Music Box pe hard-disc, faruri adaptive bi-Xenon, jante de 18" din aliaj si ecran color pe consola centrala. Modelele GT (M37 pe benzina, M30d diesel si M35h hibrid) trec la tapiteria din piele, in timp ce variantele GT Premium (disponibile cu toate cele trei tipuri de motorizare) sunt echipate cu suita Infiniti completa de tehnologii de siguranta si confort, inclusiv sistemele Blind Spot InterventionTM, Intelligent Cruise Control (ICC), de avertizare la depasirea benzii (LDW - Lane Departure Warning) si de prevenire a depasirii benzii (LDP - Lane Departure Prevention).

    Versiunile S Premium (M37 si M30d) dispun de aceleasi tehnologii avansate ca modelul GT Premium, venind cu plusul de sportivitate oferit de emblema S: jante din aliaj mai mari, 4-Wheel Active Steering (4WAS), suspensie, frane si scaune sport, plus ornamente lacuite in negru. In plus, modelul M30d este disponibil si in versiunea S.

    Fiecare nou model M din gama anului 2013 ofera intreaga placere de a conduce care sta la baza marcii japoneze de automobile de lux. Performanta si tehnologia inovatoare se contopesc intr-un parteneriat perfect in modelul hibrid M35h. Cei 364 CP nu duc la cresterea emisiilor de CO2 (159 g/km) sau a consumului de carburant (6,9 l/100 km in ciclu combinat si 5,6 l/100 km pe autostrada).

    M35h este cu adevarat un hibrid "care nu face compromisuri", putand accelera de la 0 la 100 km/h in doar 5,5 secunde. Performantele sale extraordinare au fost recunoscute in 2011 de Cartea Recordurilor Guinness, care a declarat modelul M35h drept masina hibrida cu cea mai rapida acceleratie din lume.


    Noua gama Infiniti M este disponibila in centrele Infiniti din Europa incepand cu aceasta luna.


    Sursa : http://www.4tuning.ro/masini-noi/nou...ata-14659.html















  2. #2
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Dragut.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Maniac JaMb0's Avatar JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    10-01-2010
    Locaţie
    Craiova / Bologna
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje
    4,422
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    16218
    Puncte CF
    17.0
    Frumos.

  4. #4
    Maniac riciu_pacaliciu's Avatar riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-08-2008
    Varsta
    30
    Sex
    M
    Mesaje
    4,187
    Mesaje bazar
    946
    Putere Reputatie
    52
    Reputatie
    5631
    Puncte CF
    1.5
    Infiniti ///M ? Maine poimaine vezi si Infiniti AMG ...

  5. #5
    Insane Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    25-10-2009
    Locaţie
    დუბაი
    Varsta
    29
    Sex
    M
    Mesaje
    8,809
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    74
    Reputatie
    16068
    Puncte CF
    463.5
    Usergroups:
    Frumos

  6. #6
    Senior Member BecKsS's Avatar BecKsS este cel mai nesuferit user de pe acest forum BecKsS este cel mai nesuferit user de pe acest forum BecKsS este cel mai nesuferit user de pe acest forum
    Data de inscriere
    22-08-2012
    Locaţie
    Loading...
    Sex
    M
    Mesaje
    545
    Mesaje bazar
    1059
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -249
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    superb.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: