Noul Opel Insignia OPC Unlimited atinge viteza maxima de 270 km/h


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Noul Opel Insignia OPC Unlimited atinge viteza maxima de 270 km/h

    Opel a incalcat intelegerea tacita a limitatorului electronic de viteza.

    Tot mai multi producatori auto renunta tacit la intelegerea facuta, ca intre gentlemani, referitor la limitarea unanima a vitezei modelelor pentru productie, la 250 km/h, in ciuda faptului ca unica tara unde este legal sa conduci atat de tare, este Germania, pe anumite portiuni de autostrada. Ultima companie care a incalcat intelegerea este Opel, care a lansat ultima versiune de inalta performanta, Insignia OPC, supranumita "Unlimited", care nu mai are in dotare limitatorul electronic de viteza.

    Alain Visser, Vicepresedinte de Vanzari, Marketing si Aftersales la compania Adam Opel AG a declarat ca astfel "Raspundem unei cereri des exprimate de catre clienti. Cumparatorii de Insignia OPC sunt, in general, soferi experimentati si responsabili, care doresc sa se poata bucura de intrega disponibilitate tehnica a masinii lor."

    Prin eliminarea limitatorului electronic, Insignia OPC Unlimited sedan, echipat cu transmisie manuala, poate atinge 270 km/h. Unlimited este disponibil atat cu transmisie manuala cu sase trepte, cat si cu transmisie automata, indiferent de versiunea de caroserie.

    Celelalte modificari prezente pe Insignia OPC Unlimited sunt inscriptionarea cu un logo albastru "Brembo" si indicatoaele de turatie a motorului si vitezometrul, redesenate. Opel pregateste si o editie speciala, care va fi oferita in culoarea negru mat.

    Restul este ceea ce deja stim cu totii: motor 2.8 litri turbo twin-scroll, V6, care ofera 325 CP si 400 Nm, cu tractiune integrala. In functie de tipul de caroserie si transmisie, Insignia OPC sprinteaza 0-100 km/h intre 6 si 6,6 secunde, iar consumul si emisiile, in ciclu mixt sunt de 10,6 l/100 km, cu emisii de CO2 de 249 g/km si ajung pana la 11 l/100 km si 259 g/km.










    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-03-2010
    Locaţie
    In pachetul de TigarI.
    Sex
    F
    Mesaje
    7,574
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    66
    Reputatie
    12195
    Puncte CF
    100.0
    Usergroups:
    Uratttt
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
    Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
    Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned TTmel's Avatar TTmel a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    17-08-2009
    Varsta
    30
    Sex
    M
    Mesaje
    158
    Mesaje bazar
    568
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -5
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de L3onarD. Vezi mesajele
    Uratttt
    smechera
    daca vrea cineva piese pentru bijuteria asta sa ma contacteze ca am eu

  4. #4
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Frumoasa.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography

  5. #5
    Maniac andrei.andrei's Avatar andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    27-04-2008
    Sex
    M
    Mesaje
    4,639
    Mesaje bazar
    558
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    9604
    Puncte CF
    11.0
    Usergroups:
    Cat coasta vere una de asta?

  6. #6
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Frumoasa berlina!

  7. #7
    Racer Nykolas's Avatar Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    03-02-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    3,454
    Mesaje bazar
    1577
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    6087
    Puncte CF
    44.5
    Usergroups:
    Simpatica

  8. #8
    Maniac riciu_pacaliciu's Avatar riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-08-2008
    Varsta
    30
    Sex
    M
    Mesaje
    4,187
    Mesaje bazar
    946
    Putere Reputatie
    52
    Reputatie
    5631
    Puncte CF
    1.5
    OPC ;x , frumos .

  9. #9
    Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    8,733
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    81
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0
    frumos OPeCe-ul
    si cu viteza , ce mi-e 250 sau 270 tot cam al drac e

  10. #10
    VIP User *Bogdan*001's Avatar *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-04-2006
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    5,232
    Mesaje bazar
    793
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    11471
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Piesa !

  11. #11
    Maniac JaMb0's Avatar JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    10-01-2010
    Locaţie
    Craiova / Bologna
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    4,422
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    16218
    Puncte CF
    17.0
    Da, e ceva. Dar alte culori mai race asa nu au gasit si ei?

  12. #12
    Maniac riciu_pacaliciu's Avatar riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. riciu_pacaliciu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-08-2008
    Varsta
    30
    Sex
    M
    Mesaje
    4,187
    Mesaje bazar
    946
    Putere Reputatie
    52
    Reputatie
    5631
    Puncte CF
    1.5
    Citat Mesaj iniţiat de JaMb0 Vezi mesajele
    Da, e ceva. Dar alte culori mai race asa nu au gasit si ei?
    Rosu e destul de sport .
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: