OFICIAL: McLaren ne face cunostinta cu noul MP4-12C Spider


  1. #1
    Insane Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    25-10-2009
    Locaţie
    დუბაი
    Varsta
    29
    Sex
    M
    Mesaje
    8,809
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    74
    Reputatie
    16068
    Puncte CF
    463.5
    Usergroups:

    OFICIAL: McLaren ne face cunostinta cu noul MP4-12C Spider

    Echipat cu un propulsor V8 twin-turbo ce dezvolta pana la 625 cai putere si un plafon retractabil capabil sa se faca nevazut in numai 17 secunde, noul McLaren MP4-12C Spider se bucura de mai toate ingredientele necesare pentru a fi considerat cea mai impresionanta aparitie a acestei veri.

    Asemeni versiunii Coupe, intreaga constructie a noului McLaren MP4-12C Spider graviteaza in jurul unui sasiu de tip monococ, realizat integral din fibra de carbon. Drept urmare, procesul de rigidizare al caroseriei nu-si justifica existenta in cazul ultimei creatii a constructorului britanic, greutatea maxima invartindu-se astfel in jurul valorii de 1.376 kilograme. Totusi, atunci cand este echipata cu optiunile din fibra de carbon, versiunea fara-de-acoperis a impresionantului supercar nu cantareste mai mult de 1.341 kilograme.

    In contrast cu greutatea scazuta, noul McLaren MP4-12C Spider aduce in prim-plan puterea exceptionala. Mai exact, cea mai noua constructie a companiei britanice se bucura de o versiune imbunatatita a propulsorului V8 twin-turbo de 3.8 litri, ce pune acum la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 625 cai putere si 600 Newton-Metri. De asemenea, din meniul tehnic nu lipsesc nici transmisia cu sapte trepte si dublu-ambreiaj sau sistemul launch-control, primii 100 km/h venind astfel dupa doar 3.1 secunde.

    Lista cifre impresionante nu se incheie insa aici, ci continua cu cele 6.1 secunde necesare acceleratiei de la 0 la 161 km/h, respectiv acceleratia de la 0 la 200 km/h ce se realizeaza in aproximativ noua secunde. Pentru cei pasionati de sfertul de mila, fascinantul supercar reuseste indeplinirea acestei misiuni dupa numai 10.8 secunde. In cele din urma, britanicii de la McLaren tin sa ne anunte si ca al lor nou MP4-12C Spider este capabil de 329 kilometri pe ora.

    Noul McLaren MP4-12C Spider poate fi comandat incepand cu acest moment, primele exemplare urmand a ajunge la clientii lor abia din luna noiembrie a acestui an.








  2. #2
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Superb.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Maniac JaMb0's Avatar JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    10-01-2010
    Locaţie
    Craiova / Bologna
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    4,422
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    16218
    Puncte CF
    17.0
    Jmecher rau!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: