Porsche 911 by TopCar


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Porsche 911 by TopCar

    Formele sale clasice, acum mai moderne ca oricand. Proportiile bine definite si muschii spate atent conturati. Blocurile optice spate agresive, dar in acelasi timp elegante. Multi au afirmat ca noul Porsche 911 reprezinta perfectiunea in automobolism. Si nu sunt chiar foarte departe de adevar.

    Exista insa o oarecare problema. Rusii de la TopCar tocmai au luat la modificat ultima generatie a legendarului Porsche 911, iar rezultatul final face ca versiunea standard a automobilului sport din Stuttgart sa paleasca in comparatie cu ceea ce a reusit sa obtina celebra companie de tuning din Moscova. Si da, motivele sunt cat se poate de evidente.

    Fie ca vorbim de partea frontala complet restilizata, inzestrata cu prize uriase, respectiv aditionale de aer, plus prelungire spoiler si capota portbagaj realizate din fibra de carbon, fie ca aducem in discutie partea posterioara, ce iese acum in evidenta atat prin numeroasele insertii de fibra de la nivelul spoilerului, respectiv capotei motorului, cat si prin cele patru tips-uri cu design unic ale sistemului de evacuare, noul Porsche 911 Stinger de la TopCar impresioneaza din mai toate pozitiile posibile si imposibile.

    Iar cand facem aceasta afirmatie, nu putem sa nu ne referim si la extensiile atent-sculptate regasite la nivelul aripilor laterale, extensii care gazduiesc acum jante forjate de dimensiuni generoase, marca ADV.1, inzestrate cu un design in cinci spite duble. Poate ca avem noi o pasiune nebanuita sau chiar o obsesie pentru automobilul sport din Stuttgart, insa daca punem la socoteala si modificarile interioare - modificari precum insertii de piele albastra, cusute cu ata contrastanta si acompaniate de numeroase accente de fibra de carbon, atunci ultima creatie a celebrei companii de tuning din Moscova poate fi considerata perfectiunea in industria auto.

    Perfectiune care vine insa cu un pret pe masura: la 14.280 de euro, suma care nu include nici un fel de modificare de ordin tehnic sau mecanic, pachetul pregatit de TopCar pentru posesorii modelului Porsche 911 nu este chiar pentru orisicine (fie ca detine sau nu un exemplar al legendarului model automobil sport german).
    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...car-19169.html












































    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Super.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Hater Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-01-2006
    Locaţie
    Miserupia
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    7,969
    Mesaje bazar
    1057
    Putere Reputatie
    77
    Reputatie
    22211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Beetle

  4. #4
    Spammer Pirvu Cosmin's Avatar Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-05-2013
    Locaţie
    1n 743 Fu7ur3
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    2,859
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    5080
    Puncte CF
    83.5
    Usergroups:
    Culoarea este ceva nou la tuning pe porshe,nu am mai vazut asta,nice.








    „Nu-ți fie teama să înaintezi prea încet.Teme-te dacă te oprești!” SUN TZU.

  5. #5
    Senior Member mananu's Avatar mananu este o comoara de om mananu este o comoara de om mananu este o comoara de om mananu este o comoara de om mananu este o comoara de om
    Data de inscriere
    28-12-2008
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    505
    Mesaje bazar
    293
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    425
    Puncte CF
    9.0
    Usergroups:
    nu imi place...
    "Omul nu este nimic altceva decât însiruirea faptelor sale" Hegel
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: