Porsche Macan S by Porsche Exclusive


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Porsche Macan S by Porsche Exclusive

    Fiindca nimeni nu s-a incumetat pana acum sa-i dea un plus de savoare noului Macan, departamentul Porsche Exclusive a preluat chiar el aceasta sarcina de la marile companii de tuning ale planetei.

    Ce se intampla atunci cand posibilitatile de configurare oferite de producatorul tau preferat nu sunt indeajuns pentru a-ti satisface poftele? Din pacate, optiunile sunt limitate, insa industria tuningului reprezinta una dintre pricinpalele rezolvari ale acestei probleme. Si spunem una fiindca ar mai fi (inca) o solutie: departamentele de personalizare din cadrul companiilor auto de lux, precum Porsche Exclusive, de exemplu.

    Avand la baza primul crossover din istoria constructorului german, cea mai noua creatie a specialistilor Porsche Exclusive reuseste sa se remarce inca de la prima sa aparitie, nuanta Sapphire Blue Metallic de la nivelul caroseriei fiind principalul vinovat pentru aceasta situatie. Nu vor trece insa neobservate nici blocurile optice cu tenta fumurie sau jantele de dimensiuni generoase, vopsite in doua culori si inzestrate cu un design in cinci spite, nota finala fiind data de numeroasele accente de negru ce scoate in evidenta prizele uriase intalnite la nivelul partii fata sau difuzorul de aer integrat regasit in echiparea spoilerului spate.

    Aceeasi combinatie interesanta de negru si bleu a fost utilizata, de asemenea, si la nivelul interiorului, raportul de forte dintre cele doua nuante schimbandu-se in favoarea negrului, care acopera numeroasele insertii de piele regasita aici - inclusiv cotiera gravata cu logo-ul Macan S. Asta in timp ce culoarea metalizata Sapphire Blue a primit rolul de a transforma ornamentele aplicate panoului de bord, respectiv fetelor usilor in adevarate vedete ale cockpit-ului.

    Din pacate, nu avem nici un fel de idee daca specialistii Porsche Exclusive au operat vreun fel de imbunatatire si la nivelul motorizarii V6 biturbo de trei litri si 340 de cai putere, insa cele 5.2 secunde necesare acceleratiei de la 0 la 100 km/h ar trebui sa fie mai mult decat suficiente pentru absolut oricine. Nu de alta, dar pana la urma vorbim de un crossover, si nu chiar de un model sport pur sange...

    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-noi/tun...tml#comentarii



















    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Spammer Pirvu Cosmin's Avatar Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-05-2013
    Locaţie
    1n 743 Fu7ur3
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    2,859
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    5080
    Puncte CF
    83.5
    Usergroups:
    frumoasa,dara butoanele laga schimbator parca-s arucate cam naspa ''la gramada''.








    „Nu-ți fie teama să înaintezi prea încet.Teme-te dacă te oprești!” SUN TZU.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: