Range Rover Sport by Startech


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Range Rover Sport by Startech

    Germanii de la Startech continua imbunatatirea celei mai noi generatii a modelului Range Rover si dezvaluie astazi primul pachet de tuning destinat versiunii Sport a popularului SUV britanic.

    Daca tema aleasa pentru modificarea noului Range Rover a fost eleganta, situatia s-a schimbat complet atunci cand a venit vorba de imbunatatirea versiunii Sport a popularului SUV britanic. Mai exact, in urma tratamentului suferit, ultima generatie a modelui Range Rover Sport se remarca printr-un plus considerabil de sportivitate si agresivitate, spoilerul fata inzestrat cu prize uriase de aer si difuzorul de dimensiuni generoase ce acompaniaza spoilerul spate restilizat numarandu-se printre principalele dovezi care sustin aceasta teorie.

    Iar asta-i doar inceputul. Asa cum se poate observa si in cuprinzatoarea galerie foto, lista cu bunatati exterioare mai include si insertii de LED-uri la nivelul partii frontale, praguri laterale cu aspect proeminent, dar si eleron pentru plafon sau sistem de evacuare cu tips-uri creionate asemenea unui paralelogram pozitionat vertical. Nota finala este data in cele din urma de jantele cu design in cinci spite duble, ce masoara un generos 22 inci.

    In ceea ce priveste interiorul, noul Range Rover Sport de la Startech se poate lauda, in primul si in primul rand, cu numeroase insertii de piele neagra cusuta cu ata rosie si livrata in compania a multiple elemente din fibra de carbon. Alte detalii include covorase speciale si accente aditionale de aluminiu, viitorii cumparatori putand opta insa si pentru ornamente finisate in alcantara sau realizate din tot felul de soiuri exotice de lemn.

    Pe plan tehnic, pachetul de imbunatatiri pregatit de celebra compania germana de tuning ofera atat o suspensie care coboara garda la sol a SUV-ului britanic cu pana la 25 milimetri, cat si un plus de 31 CP si 80 Nm pentru motorizarea SDV6 de trei litri. Drept urmare, cu un total de 323 cai putere si 680 Newton-Metri, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in numai 6.9 secunde, in timp ce viteza maxima va fi de 222 kilometri pe ora.
    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...ort-20922.html
























































    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Maniac JaMb0's Avatar JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    10-01-2010
    Locaţie
    Craiova / Bologna
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    4,422
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    16218
    Puncte CF
    17.0
    Cata tehnologie si-n astea..
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: