Renault Duster by DC Design


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    88
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Renault Duster by DC Design

    Disponibil pe piata autohtona la un pret de pornire de 11.250 euro, modelul Dacia Duster este cel mai accesibil automobil din segmentul din care face parte. Cu putina munca si un buget generos insa, SUV-ul de la Mioveni poate fi transformat intr-o prezenta impozanta, ce inspira prestanta, lux si eleganta.

    Anticipata de o prima fotografie publicata in cursul saptamanii trecute, cea mai noua creatie a indienilor de la DC Design - ce are la baza SUV-ul de la Mioveni Dacia Duster, se remarca printr-o parte frontala dramatic stilizata, inzestrata cu un aspect futuristic si detalii vizuale caracteristice concept car-urilor. De asemenea, spre deosebire de modelul standadrd, noul DC Duster se mai bucura la nivel de exterior si de un set de aripi proeminente, ce gazduiesc acum jante cu design in zece spite.

    Lasand insa in urma aceste modificari, la care mai adaugam si nuanta mata ce acopera intreaga caroserie, trebuie sa precizam ca cele mai importante si mai radicale imbunatatiri se regasesc la nivelul interiorului, acolo unde SUV-ul de la Mioveni isi intampina viitorii pasagerii cu o atmosfera surprinzatoare, ce inspira lux si rafinament.

    Intr-o alta ordine de idei, noua Dacia Duster de la DC Design se poate lauda in fata tuturor cu patru scaune individuale, reglabile electric si despartite de o consola ce se intinde de-a lungul intregului cockpit. Mai mult de-atat, de pe lista cu picanterii pregatita de compania indiana nu lipsesc nici insertiile de piele sau accentele de lemn, meniul propus de DC Duster incheindu-se in cele din urma cu sistemul audio de inalta fidelitate, respectiv monitorul si masuta servite ocupantilor locurilor spate.

    Pentru cei interesati de un astfel de tratament, mentionam ca pachetul de tuning pregatit de indienii de la DC Design si dedicat posesorilor de Dacia Duster (model comercializat in India sub sigla Renault) este disponibil contra unei sume de circa 349.000 de rupii sau, altfel spus, contra unei sume de aproximativ 4.940 euro.
    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...ign-18276.html














    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Frumos.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography

  3. #3
    Utilizatorul Lunii OCT CrYSTy-fcv's Avatar CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati CrYSTy-fcv este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    31-03-2009
    Locaţie
    C r a i o v a
    Sex
    M
    Mesaje
    2,338
    Mesaje bazar
    137
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    4375
    Puncte CF
    81.5
    Usergroups:
    dragut

    Aşteaptă-te la orice de la oricine, până la urmă şi diavolul a fost un înger.

    Dacă mă vorbeşti pe la spate, înseamnă că nu eşti în poziția în care să-mi poți da peste nas.

    Niciodată nu ne maturizăm cu adevărat. Învățăm doar să ne purtăm în public.

    Ceea ce ți se întâmplă în viață depinde de tine...şi doar de tine.

  4. #4
    Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-03-2010
    Locaţie
    In pachetul de TigarI.
    Sex
    F
    Mesaje
    7,574
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    66
    Reputatie
    12195
    Puncte CF
    100.0
    Usergroups:
    80% frumos
    Urat rau spatele
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
    Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
    Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: