Toyota Celica T23 by Couzin


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Toyota Celica T23 by Couzin

    Nu am uitat de Celica lui Couzin. Pasiune franceza, spirit romanesc si istorie japoneza. O masina completa, cu modificari la toate capitolele importante. Acum masina a mai primit ceva bonus: pe langa niste modificari subtile pe partea de styling exterior, si o domnisoara parca scoasa dintr-un film clasic, ce are actiunea pe Riviera Franceza. Sau pe fete nu le trecem la tuning?

    Originar din Rm. Valcea, Couzin locuieste acum in sudul Frantei, la Avignon. Tot acolo, la 800 km departare, a avut loc cea mai importanta intalnire din viata sa. Vorbim de cea cu Toyota Celica T23 1,8 VVT-i 16V de 150 CP. Iar acest fapt nu ne surprinde deloc.

    Dintotdeauna a avut o afinitate pentru Toyota, deci cand a fost sa vada T23-ul pus la vanzare in Paris a stiut din prima clipa ca nu va pleca acasa fara ea. Lucru care s-a si intamplat, de altfel. Iar asta nu e totul - din acea clipa, Couzin nu doar a ingrijit-o cat a putut de bine, dar a si inceput sa investeasca in tuning - "Toyota este o masina foarte solida si puternica, ofera senzatii tari cand o conduci. Sunetul si puterea motorului sunt parca rupte din alta lume", explica lucrurile mai bine Couzin.

    Asadar, Couzin a dotat masina cu discuri de frana gaurite, doua bari de torsiune OMP din carbon (fata si spate), evacuare Raggezon, un kit de admisie, plus un kit complet de amortizoare Koni reglabile pe duritate. Modificarile la capitolul performanta au continuat si cu montarea unui RHP System in motor - la RHP Franta s-a desfasurat totul, care a redus drastic consumul de combustibil.

    Cat priveste exteriorul, Couzin a optat pentru faruri Angel Eyes pe fond negru, xenoane de 8000k si benzi cu LED-uri pe faruri si sub bara fata, iar in spate stopuri Lexus pe fond negru.

    De asemenea, geamurile au fost infoliate, au fost montate praguri si o prelungire pentru spoilerul fata Toyota Racing Development. Pentru o finisare perfecta, masina a mai primit si un set de jante Axial si anvelope Hankook.

    La interior troneaza un DVD Panasonic cu camera in bara spate (pentru marsarier), plus un al doilea ecran in parasolarul din dreapta. Subwooferul Pioneer 450W RMS intregeste peisajul sub a carui invaluire ... amutim.

    Couzin a castigat cu a sa Toyota mai multe concursuri organizate la intalnirile pasionatilor de tuning din Franta - Top 1 estetica votat de public si de juriu, Top 1 pentru sunetul evacuarii, etc, insa acest fapt nu il impedica sa se gandeasca la viitor. Planurile lui Couzin includ o prelungire spoiler spate TRD discret si LSD-uri. Deloc rau, am putea adauga. In loc de incheiere, Felicitations!

    UPDATE! Iata ca Couzin nu s-a oprit din modificat masina. Ultimele schimbari pe care le-a suferit aceasta Celica sunt de natura estetica. Micuta japoneza a primit o vopsea completa noua si o bara spate putin mai agresiva, cu un difuzor mai conturat, de la TRD. Asteptam cu drag si etapele urmatoare, pentru ca o masina tunata nu poate ramane prea mult timp la fel, nu? Si bonus, o domnisoara care ne duce cu gandul la Riviera Franceza, soare si clatite parfumate!


    sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate-...uzin-5796.html
























    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    De-al casei Dimond's Avatar Dimond va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    18-07-2011
    Locaţie
    Şofer pe Titanic !
    Varsta
    28
    Sex
    M
    Mesaje
    367
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    27
    Reputatie
    78
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    foarte frumoasa...bravo!

  4. #4
    Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    8,733
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    81
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0
    reusita

  5. #5
    VIP User *Bogdan*001's Avatar *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-04-2006
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    5,232
    Mesaje bazar
    793
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    11471
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Foca pe capota

  6. #6
    Insane Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    25-10-2009
    Locaţie
    დუბაი
    Varsta
    29
    Sex
    M
    Mesaje
    8,809
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    74
    Reputatie
    16068
    Puncte CF
    463.5
    Usergroups:
    Frumoasa

  7. #7
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Frumoasa.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography

  8. #8
    Junior THE^DROG's Avatar THE^DROG nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    25-12-2010
    Sex
    M
    Mesaje
    52
    Mesaje bazar
    95
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -49
    Puncte CF
    5.0
    daca ai face si usile sa se deschida in sus ar fi super tare
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: