Tuning Honda: cel mai turbat Civic din Hawaii


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Tuning Honda: cel mai turbat Civic din Hawaii

    Hondele mereu ne-au fascinat, pentru ca pe cat de frumoase sunt in varianta de fabrica, pe atat de periculoase sunt atunci cand sunt tunate. Si acest Civic nu duce lipsa deloc de tuning, mai ales sub capota, unde motorul original a primit o turbina care i-a crescut puterea la cateva sute de cai putere.

    Acest Civic sexy ii apartine lui Dexter, din clubul de curse Mansu, din Hawaii. Membrii clubului au unele dintre cele mai tari masini din arhipelag, dar si cateva dintre cele mai frumoase "domnite" dornice sa pozeze alaturi de ele. Pe masina stim cum o cheama, Civic, fara indoiala, dar am aflat si despre model acest detaliu: ea este Maria Zhang (sa-i dati add pe Facebook!) si a fost destul de amabila sa "impodobeasca" acest Civic in sesiunea foto pe care a facut-o Dexter, proprietarul, pentru Stance Nation.

    Desi la prima vedere exterioara masina pare doar un alt Civic lasat pe burta care merge pe un set de jante Diamond Racing, este mult mai mult de atat. Compartimentul motor a fost complet vopsit in rosu si este plin de "bunatati". Motorul B18C1 a primit o transmisie JDM B16A si supraalimentare cu ajutorul unei turbine T3/T4 Turbonetics. Cutia de sigurante, conductele de frana si bateria au fost mutate, astfel incat sa se faca loc galeriei de evacuare si turbinei. Pentru inceput!

    Exteriorul contine un eleron Backyard Special, la fel si prelungirea spoilerului fata, oglinzi laterale Spoon, protectii de noroi OEM. Tot pentru inceput! Pentru ca lista modificarilor e mai lunga si se gaseste la finalul prezentarii.

    Jantele oldschool sunt Pro White Diamond Racing 15x8 cu 12 offset. Anvelopele sunt unele chiar decente, adica 165/45/15. Garda la sol a fost coborata datorita unui set de suspensii Ground Control. Franele au fost si ele inlocuite, asa cum ii sta bine unei masini care si-a dublat puterea, cu frane GSR. In interior, scaunele au fost luate de la Civic Type R, si cele fata si bancheta spate. Rollcage-ul care are rol protector, dar in acest caz e mai mult de aspect, este unul Autopower in 6 puncte. La final, aspectul este unul Stance, poate nu cel mai coborat din lume, dar cu siguranta spectaculos!





    Sub capota

    Motor B18C1

    Transmisie JDM B16A

    Turbina Turbonetics

    Galerie de evacuare Love Fab

    Wastegate Tial cu arc de 10 lbs

    Blow-off Blitz

    Galerie de admisie STR

    Rampa de injectoare Hayame

    Injectoare de 440 RC

    Ambreiaj Stage 3 Clutchmaster

    Ceas de presiune benzina B&M

    Cabluri si conducte invelite

    Vopsea anodizata in compartimentul motor


    Exterior

    Eleron Backyard Special

    Prelungire spoiler Backyard Special

    Oglinzi Spoon

    Carlig de remorcare Bennen


    Interior

    Scaune fata Civic Type R

    Bancheta Civic Type R

    Ceasuri SiR

    Ceas JDM in bord

    Schimbator de viteze Spoon

    Manere Password JDM Type R

    Insertii Type R

    Rollcage Autopower in 6 puncte


    Jante si suspensie

    15 x 8 Pro White Diamond Racing

    Anvelope 165/45/15 Federal Formoza

    Suspensie Ground Control

    Frane GSR

    Prezoane lungi Skunk2


    sursa : http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...aii-10494.html



















    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Super motorul

  3. #3
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Superba masina.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography

  4. #4
    Insane Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    25-10-2009
    Locaţie
    დუბაი
    Varsta
    29
    Sex
    M
    Mesaje
    8,809
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    74
    Reputatie
    16068
    Puncte CF
    463.5
    Usergroups:
    Superba

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: