Un NSX cum nu ai mai vazut in viata ta. Pur si simplu PERFECTIUNE!


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    Un NSX cum nu ai mai vazut in viata ta. Pur si simplu PERFECTIUNE!

    Lansarea unui nou model de Honda NSX este mai asteptata decat trecerea recesiunii sau decat finala unei Cupe Mondiale de fotbal. Si asta pentru ca vechiul NSX a fost o masina care putea fi definita simplu, corect si cinstit: perfecta. Si cum pot imbunatati perfectiunea? Nu poti. Dar o poti lasa mai jos, lipita de asfalt.

    Nu sunt multi cei care ar avea curaj sa-si modifice propriul NSX, una dintre cele mai ravnite si performante masini sport care au luat nastere in Japonia, de la nasterea lumii. Motor in spate V6 de aproape 300 de cai putere, tractiune spate, un echilibru extrem de bun si performante care pot egala un Porsche sau Ferrari la orice ora. Cam asa se definea NSX-ul, masina suprema de la Honda in anii '90.

    Multi ani mai tarziu, dupa ce productia acestei masini a incetat cu foarte multe regrete, iata ca un pasionat din Statele Unite, pe numele sau Thomas, a reusit sa aduca un omagiu acestui model superb. Mai precis, el a reusit sa infrumuseteze acest NSX rosu si sa-i aduca o tenta Stance.

    Cand stai langa masina, cel mai inalt punct al acesteia este undeva sub nivelul taliei. Adica masina este extrem de joasa. Jantele montate acum sunt un set de concave ADV.1 cu 5 spite duble. Rotile sunt scoase in evidenta datorita unui set complet de suspensii de tip coilover ce au dus la maxim garda la sol: 1 cm.

    Masina aceasta nu prea avea nevoie de imbunatatiri, fata de forma originala de fabrica. Insa o modificare a suspensiei a avut un efect maxim si de efect. Chiar daca acum masina este prea joasa pentru a alerga pe un circuit, in randul fanilor de masini Stance este o masina de referinta. Si chiar daca lista de modificari nu este bogata, aspectul si imaginea rezultatului final te lasa cu gura cascata. Tuning perfect fara prea multe modificari? Nimic nu poate fi mai frumos!


    sursa : http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...une-11629.html
















  2. #2
    Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-05-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    7,738
    Mesaje bazar
    194
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    13725
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Frumos.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    N-am mai vazut

  4. #4
    VIP User *Bogdan*001's Avatar *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. *Bogdan*001 este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-04-2006
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    5,232
    Mesaje bazar
    793
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    11471
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Frumos,
    la noi nu ai loc pe unele strazi cu Tico . . .
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: