VW Golf 1.4 TSI by Ingo Noak Tuning


  1. #1
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:

    VW Golf 1.4 TSI by Ingo Noak Tuning

    Cum nu toata lumea isi permite sa "arunce" cu banii pe un VW Golf GTI ori R, o companie germana de tuning a ales sa-si indrepte intreaga atentie catre versiunea 1.4 TSI a popularului hatchback din Wolfsburg.

    Intr-o alta ordine de idei, cei care au pus mana pe un exemplar al modelului Volkswagen Golf 1.4 TSI de 140 CP si se afla in cautarea unei doze extra de sportivitate, specialistii companiei Ingo Noak Tuning au pregatit numeroase imbunatatiri de ordin tehnic si estetic, printre care si o crestere a valorilor maxime pana la un total de 179 cai putere si 315 Newton-Metri.

    In tandem cu plusul de 39 CP si 65 Nm, exteriorul popularului hatchback din Wolfsburg a fost inzestrat cu un kit aerodinamic agresiv stilizat, tunerul din nordul Germaniei instaland la nivelul caroseriei atat o prelungire frontala proeminenta, cat si un difuzor posterior similar celui ce echipeaza hot-hatch-ul Golf R. De asemenea, nu lipsesc din peisaj nici pragurile laterale restilizate, eleronul pentru plafon sau evacuarea dubla, accesorizata cu tips-uri din titan.

    Intr-un final, noul Volkswagen Golf 1.4 TSI de la Ingo Noak Tuning se mai poate lauda si cu prezenta unor jante pe 20 inci, cu design in cinci spite si anvelope 235 / 30, nota finala fiind data de suspensia coilover marca si modelul KW Variant 1, care coboara garda la sol a popularului hatchback din Wolfsburg cu cateva zeci bune de milimetri.

    Din pacate, informatiile cu privire la pretul modificarilor operate de specialistii tunerului din nordul Germaniei lipsesc cu desavarsire la acest moment, drept pentru care tinem sa precizam ca un exemplar al modelului Volkswagen Golf 1.4 TSI de 140 de cai putere porneste, cel putin pe piata auto din Romania, de la suma de 20.501 euro.

    Sursa: http://www.4tuning.ro/masini-tunate/...ati-21950.html


























    God Forgives, I Don't...

  2. #2
    Spammer Pirvu Cosmin's Avatar Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-05-2013
    Locaţie
    1n 743 Fu7ur3
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    2,859
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    5080
    Puncte CF
    83.5
    Usergroups:
    garda joasa pare sa ii ofere un aspect aparte.








    „Nu-ți fie teama să înaintezi prea încet.Teme-te dacă te oprești!” SUN TZU.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: