www.nevareth.ro

Salutari. Am decis sa deschidem serverul asta pentru noi si prietenii nostri, in felul acesta vrem sa cream o comunitate mica dar unita pentru Cabal. Fara alte detalii, lista noastra de optiuni si update-uri.

Un server care nu are nevoie de donatii. Donațiile nu sunt necesare, însă sunt apreciate. Tot ce poti cumpara cu Ecoins vor fi costume si Megaphone.
Toate update-urile gasite pe piata momentan pentru filele de EP8. Avem Request Craft, legend arena, Shai frame, Abandoned City, B3F si asa mai departe.
Staff activ si prietenos insa fara access la comenzi care pot dezechilibra jocul.
Canal de Discord activ si un grup de Facebook activ.
Viziteaza www.nevareth.ro si descarca clientul.

EXP: 20x
SKILL EXP: 10X
DROP: 2x
CRAFT: 3X

Unic* Conceptul de Sezoane (Beta)

La fiecare 3 luni, anumite parti ale serverului vor fi resetate ( de exemplu: Levelul ) iar toti membri vor primi recompense. Primi 25 de jucatori, guilde si campioni ai combo-ului vor primi recompense mai speciale.
Primul sezon incepe in Septembrie odata cu lansarea oficiala, asadar, avem la dispozitie 3 luni sa discutam si sa ne hotaram ce se va intampla cu exactitate la finalul sezonului. Nu va faceti griji, nu veti pierde nimic, ci din contra, sfarsitul unui sezon va recompensa pe toata lumea.

De ce Sezoane?

Simplu, vrem ca din cand in cand, sa trezim din nou motivatia in jucatori, motivatia de ajunge cel mai bun. Pana la urma, despre asta e vorba, nu ?