Astept parerile voastre....
Este cineva in Craiova care are asa ceva ?
Astept parerile voastre....
Este cineva in Craiova care are asa ceva ?
Last edited by bogdancr; 04-01-2006 at 20:40.
Cunosc pe cineva care are , el spune ca netu merge bine dar ..cine stie
Mi se pare si cam scump abonamentu fatza de rds
In Craiova ?
eu habar n`am de serviciile lor cum merg ... pt ca nu am auzit pe nimeni cu adsl in craiova
ce e adsl?
ADSL=Asymmetric Digital Subscriber LinesMesaj iniţiat de susp3ctu
e un net unlimited prin telefon. cu modem special de banda larga ... un ISDN... ar trebui sa mearga bine, dar avand in vedere ca e vorba de romtelecom nu stiu ce sa zic.
in afara e foarte des intalnit, ca nu mai presupune cablari si etc... doar sa`ti iei modemu special si sa faci abonament. singuru lucru e sa fie liniile modernizate.
Marfa Da Romtelecomu Fura In Draci Asa Ca Eu Unu As Ramane La RDS`u Meu Sal La Oltenia Ca Merge MarfaMesaj iniţiat de CrazyRama
Cum te fura Romtelecom la ADSL ?? Daca esti amabil sa-mi explici si mie.
Pana acum nu am mai auzit asa ceva.
Chiar nu este nimeni care foloseste aceste servicii ?
E diferit de ClickNet??.. sau cum ii zice la ala de ii fac aia reclama cu viteza viitorului
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
Mesaj iniţiat de Starty
pai despre ala e vorba ClickNet=ADSL...("am vazut pe net" )
Semnatura
La Telefon Baga Apeluri In DraciMesaj iniţiat de bogdancr
Aham... nu eram sigur daca e vb de acelasi lucru... oricum dupa cate am vaz pe net nu se prea merita... sau asa mi s-a parut mie .. tarifele cam mariMesaj iniţiat de cybuletz
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
de pe hub-uri externe am tras d la cativa de pe adsl romtelecom da' nu sarea de 40de k/s. am tras o data d la unu care zicea ca are adsl cu 1.1m/s si m-am speriat ca avea un provider care incepea cu litera R si am zis ca e romtelecom
off-topic
Click net accelerator, viteza viitorului, viteza melcului care urca spre cer =0
tot ce face amaratu ala de program e sa scada rezolutia imaginilor din paginile de web. interesant totusi ca poti alege de la "accelerare 1" pana la 5 mi se pare unde nici o imagine nu mai este incarcata
interesant, nu? asta e la clicknet la dial-up
am un tovaras care zice k cik ar merge cu 1 mbyte/sec (parintii lucreaza amandoi la romtelecom) da yo nu cred k merge cu atat, pan se extinde tot la rds ramnem
Transpiraţia strică reputaţia!
sau nu
mai exista conexiune pe satelit 2-way, unde pentru cativa banuti in plus ai 2 mega garantat
Prietenii stiu ce, dece, si cum!
asta poti face si din opera/avant/firefoxMesaj iniţiat de a193rn0n
Semnatura
cat costa conexiunea asta prin satelit?Mesaj iniţiat de a193rn0n
remeber money is power
Transpiraţia strică reputaţia!
Nu sti ce vorbesti ....Mesaj iniţiat de a193rn0n
Daca tu ai tras cu 40 de la ala pe dc++ inseamna ca asta e viteza lui maxima ?Poate mai trageau 10 de el<glumesc aici>.
ADSL- dupa cum sugerereaza foarte clar si numele este o conexiune asimetrica. Viteza de download 1024 si cea de upload 256. De accea mergea asa incet. Uploadul este mai mic ca download.
Chestia cu acceleratorul este pentru conexiunile dial-up. Nu are rost discutia...
Deci acceleratorul nu are legatura cu ADSL.
Clicknet ofera mai multe tipuri de conectare la internet ...de aici si confuzia ta ...
susp3ctu: la ADSL nu iti poate incarca factura. Nu folosesti "un apel" pentru a te conecta.
littlefucker: toti spun ca merge foarte bine. poate si ca sunt la inceput si vor sa devina lideri.
Vedeti si voi pe forumurile softpedia si computergames cum ii lauda toti.
Ei nu trebuie sa se " extinda "...RDS se extinde cand arunca sarma pe stalpi....
Daca ai o linie la ei digitala iti instaleaza imediat. daca nu ai telefon fix trebuie sa-ti bagi ..si merge foarte repede treaba din cate am auzit.
Odata cu ADSL a inceput lumea sa revina la Romtelecom....
Totusi sa nu fim rai si sa privim lucrurile bune...este concurenta si fiecare alege ce vrea.
Chiar ieri am vazut un 1024 la 26 de E de la ei in Craiova care mergea cu 960 testat pe testmy.net. Eu zic ca este destul de bine ....
Eu unul sunt mulţumit de Clicknet. Downloadez constant cu 200 kb/s uneori chiar cu mai mult şi uploadez cu 50-60 kb/s iar abonamentul este 12 lei.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: