Asamblare ... URGENT

Rapper Eskobar's Avatar Eskobar reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    21-10-2005
    Locaţie
    Hitchhicking on the road to Neverland
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    95
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Asamblare ... URGENT

Caut pe cineva care se pricepe la assembly... Am de rezolvat 2 probleme de la PLA...materia lui Marian... Cei care sunt la automatica stiu despre ce e vorba... As avea nevoi cel tarziu pana maine dupa masa .... La pret ne intelegem...
    YM: osca_alex
    0726267947
    You come here and shoot at my family? I'm gonna teach you a real lesson now motherf@#ker. Put your f@#kin' mouth on the curb. .
    Derek Vinyard

Comfortably numb oveman's Avatar oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    256
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    4291
    Puncte CF
    46.0
    Usergroups:
    Da-mi un buzz pe mess daca mai ai nevoie de probleme; cred ca te pot ajuta (free of charge, of course).
    Cut me off at the knees and call me tripod.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Rapper Eskobar's Avatar Eskobar reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    21-10-2005
    Locaţie
    Hitchhicking on the road to Neverland
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    95
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Thx.. sper sa nu mai fie nevoie ... maine e examenul si sper sa il iau ... In cazul in care nu il iau acum te contactez.. mersi mult..
    You come here and shoot at my family? I'm gonna teach you a real lesson now motherf@#ker. Put your f@#kin' mouth on the curb. .
    Derek Vinyard
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: