Spuneti-mi si mie unde pot gasi adidasi Converse in craiova in afara de top sport?
Spuneti-mi si mie unde pot gasi adidasi Converse in craiova in afara de top sport?
targgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg gggggggggggggggggggggggggggggggggg![]()
![]()
![]()
![]()
Si eu recomand sa-ti iei de pe Eastbay. Eu mi-am luat 2 perechi si sunt super multumit.Fii atent insa la marimi, la Converse sunt cam aiurite.
Bafta.
If you want something in this life you have to work for it! Now quiet, they're about to announce the lottery numbers.
eu recomand sa nu va luati![]()
Eu cred ca ti-ar fi bun un 7(sau chiar un 6.5 ca oricum se mai lasa daca ii porti de cateva ori). Eu port 43 si un pic iar la Converse 9. Dar ca sa fii sigur poti sa te duci la topsport si sa probezi. Te faci ca vrei sa cumperi.Deasemenea, poti sa-i intrebi pe baietii care fac comenzi si o sa-ti spuna ei ce marime iti trebuie.
. Eu asa am facut. Sper sa-ti fi fost de folos.
Bafta.
If you want something in this life you have to work for it! Now quiet, they're about to announce the lottery numbers.
Pai asta ziceam ca vreau sa probez undeva..De pe eastbay nu pot sa iau ca nu au modelul dar o sa iau de pe siteul converse prin intermediul cuiva.Am auzit si eu ca marimile sunt cam aiurea.La vans tot la fel sunt?
Am eu de vanzare ! Diferite modele
Orice marime aproape
Midnight Racers
http://www.craiovaforum.ro/showthread.php?t=111392
Nu pot sa dau edit !
Midnight Racers
puteti sa va uitati pe site la vans si la converse..sunt tabele de marimi..![]()
editat semnatura - Edited by MOD - Fara reclama in semnatura !
Era vorba de produse originale, nu chinezarii care se rup dupa doo zile.
Prin targ in Romanesti poti sa gasesti Converse-uri destul de ieftin daca ai noroc; mie cel putin imi e greata de targ, asa ca ramane eastbay.
Cut me off at the knees and call me tripod.
converse...... I need money
god damn it!!!
unii negri... altii albi... ah.. si altii viu colorati
![]()
vb lu` oveman, e cam naspa in targ, adica, se gasesc, daca ai noroc, ii gasesti in stare buna, nu prea scumpi, dar .. mai bine ii iei noi de pe vreun site, ca diferenta nu cred ca e asa de mare.
sau niste superstaruri...![]()
kandya, Aetana si Trabook
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: