Converse

Designer crysti_91's Avatar crysti_91 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    27-12-2006
    Locaţie
    Prin Rovine
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    568
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    29.5
    Usergroups:

Converse

Spuneti-mi si mie unde pot gasi adidasi Converse in craiova in afara de top sport?

Newcomer athes_dany's Avatar athes_dany reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    27-09-2006
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    142
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    targgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg gggggggggggggggggggggggggggggggggg
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Trancer @L!N's Avatar @L!N este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    14-05-2006
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    109
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    35
    Puncte CF
    24.0
    Usergroups:
    Si eu recomand sa-ti iei de pe Eastbay. Eu mi-am luat 2 perechi si sunt super multumit.Fii atent insa la marimi, la Converse sunt cam aiurite. Bafta.
    If you want something in this life you have to work for it! Now quiet, they're about to announce the lottery numbers.

Comfortably numb oveman's Avatar oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    256
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    4291
    Puncte CF
    46.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de @L!N Vezi mesajele
    Si eu recomand sa-ti iei de pe Eastbay. Eu mi-am luat 2 perechi si sunt super multumit.Fii atent insa la marimi, la Converse sunt cam aiurite. Bafta.
    Am auzit si eu ca marimile sunt cam anapoda la Converse. Eu port marimea 8 (41 1/3) la pantofi sport; ai idee care are fi corespondentul ei pt Converse?
    Thanks.
    Cut me off at the knees and call me tripod.

Rapper AO_'s Avatar AO_ va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    05-07-2006
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    148
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    74
    Puncte CF
    46.0
    Usergroups:
    eu recomand sa nu va luati

Data de inscriere
    14-05-2006
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    109
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    35
    Puncte CF
    24.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de oveman Vezi mesajele
    Am auzit si eu ca marimile sunt cam anapoda la Converse. Eu port marimea 8 (41 1/3) la pantofi sport; ai idee care are fi corespondentul ei pt Converse?
    Thanks.
    Eu cred ca ti-ar fi bun un 7(sau chiar un 6.5 ca oricum se mai lasa daca ii porti de cateva ori). Eu port 43 si un pic iar la Converse 9. Dar ca sa fii sigur poti sa te duci la topsport si sa probezi. Te faci ca vrei sa cumperi. Deasemenea, poti sa-i intrebi pe baietii care fac comenzi si o sa-ti spuna ei ce marime iti trebuie.. Eu asa am facut. Sper sa-ti fi fost de folos. Bafta.
    If you want something in this life you have to work for it! Now quiet, they're about to announce the lottery numbers.

Comfortably numb oveman's Avatar oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati oveman este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    256
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    4291
    Puncte CF
    46.0
    Usergroups:
    Eu cred ca ti-ar fi bun un 7(sau chiar un 6.5 ca oricum se mai lasa daca ii porti de cateva ori). Eu port 43 si un pic iar la Converse 9. Dar ca sa fii sigur poti sa te duci la topsport si sa probezi. Te faci ca vrei sa cumperi. Deasemenea, poti sa-i intrebi pe baietii care fac comenzi si o sa-ti spuna ei ce marime iti trebuie.. Eu asa am facut. Sper sa-ti fi fost de folos. Bafta.
    Nu cred ca ma mai duc la top sport, am mai facut o data asa si am probat vreo 4 perechi de incaltaminte fara sa cumpar nici una.
    Daca ma vede iar cocoana aia e de rau.
    Mersi pt ajutor.

Designer crysti_91's Avatar crysti_91 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    27-12-2006
    Locaţie
    Prin Rovine
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    568
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    29.5
    Usergroups:
    Pai asta ziceam ca vreau sa probez undeva. .De pe eastbay nu pot sa iau ca nu au modelul dar o sa iau de pe siteul converse prin intermediul cuiva.Am auzit si eu ca marimile sunt cam aiurea.La vans tot la fel sunt?

De-al casei FRK's Avatar FRK reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1191
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    17
    Puncte CF
    24.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de crysti_91 Vezi mesajele
    Pai asta ziceam ca vreau sa probez undeva. .De pe eastbay nu pot sa iau ca nu au modelul dar o sa iau de pe siteul converse prin intermediul cuiva.Am auzit si eu ca marimile sunt cam aiurea.La vans tot la fel sunt?
    la vans 8 e 41 - 41.5 ... la converse e cu un nr mai mic decat la adidas.. eu port 42.5 si mi-am luat 8 la converse..si imi vine si 7.5!

Racer Mafiotu's Avatar Mafiotu a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    16-10-2005
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    617
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -8
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Am eu de vanzare ! Diferite modele
    Orice marime aproape

Midnight Racers

Racer Mafiotu's Avatar Mafiotu a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    16-10-2005
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    617
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -8
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Mafiotu Vezi mesajele
    Am eu de vanzare ! Diferite modele
    Orice marime aproape
    http://www.craiovaforum.ro/showthread.php?t=111392

Nu pot sa dau edit !

Midnight Racers

Maniac 1.Q.u's Avatar 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    22-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2656
    Putere Reputatie
    62
    Reputatie
    808
    Puncte CF
    58.5
    Usergroups:
    puteti sa va uitati pe site la vans si la converse..sunt tabele de marimi..
    editat semnatura - Edited by MOD - Fara reclama in semnatura !

Banned ShiMeiLi reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    23-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    17
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de 1.Q.u Vezi mesajele
    puteti sa va uitati pe site la vans si la converse..sunt tabele de marimi..
    da de ce sa iti cumperi o pereche de pe nush ce site...cu nush ce comanda la un ditai pretu...cand poti sa dai o raita prin magazinele din oras si sa iti iei o pereche la 180 de mii
    acum se poarta...ca ne-au invadat the emo-s
    se gasesc mai peste tot

Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    256
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    4291
    Puncte CF
    46.0
    Usergroups:
    Era vorba de produse originale, nu chinezarii care se rup dupa doo zile.
    Prin targ in Romanesti poti sa gasesti Converse-uri destul de ieftin daca ai noroc; mie cel putin imi e greata de targ, asa ca ramane eastbay.

Banned ShiMeiLi reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    23-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    17
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de oveman Vezi mesajele
    Era vorba de produse originale, nu chinezarii care se rup dupa doo zile.
    Prin targ in Romanesti poti sa gasesti Converse-uri destul de ieftin daca ai noroc; mie cel putin imi e greata de targ, asa ca ramane eastbay.
    am tenisi de 3 ani cu 150 de mii si iam purtat si iarna si nu s-au mai rupt
    eh...acu de ce sa ma bag...daca baietii au bani si isi permit sa dea 2 milioane pe o pereche de tenisi

Data de inscriere
    14-05-2006
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    109
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    35
    Puncte CF
    24.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de ShiMeiLi Vezi mesajele
    da de ce sa iti cumperi o pereche de pe nush ce site...cu nush ce comanda la un ditai pretu...cand poti sa dai o raita prin magazinele din oras si sa iti iei o pereche la 180 de mii
    acum se poarta...ca ne-au invadat the emo-s
    se gasesc mai peste tot

Crezi ca toti care poarta tenesi converse sunt emo? Nu cred ca e prea bine sa generalizezi. Ever.

Avocata! Trabook's Avatar Trabook este un nume cunoscut tuturor Trabook este un nume cunoscut tuturor Trabook este un nume cunoscut tuturor Trabook este un nume cunoscut tuturor Trabook este un nume cunoscut tuturor Trabook este un nume cunoscut tuturor Trabook este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    10-03-2006
    Locaţie
    among the ashes...
    Varsta
    38
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    141
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    890
    Puncte CF
    20.0
    converse...... I need money god damn it!!!
    unii negri... altii albi... ah.. si altii viu colorati
    vb lu` oveman, e cam naspa in targ, adica, se gasesc, daca ai noroc, ii gasesti in stare buna, nu prea scumpi, dar .. mai bine ii iei noi de pe vreun site, ca diferenta nu cred ca e asa de mare.

sau niste superstaruri...

kandya, Aetana si Trabook

0-day Member 6233's Avatar 6233 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    22-11-2009
    Varsta
    35
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

Worried

da...pai am intrat si eu pe eastbay insa romania nu e trecuta....insa e trecut acolo pt tarile care nu sunt trecute....dar trebuie sa suni sau sa trimiti e-mail.....prea complicatdaca mai stie cineva vrun site...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: