Cica asa ar fi. Desi parca vad ca maine e soare![]()
they hatin'
in momentul asta zic
Asa pare .... pe o dacie mai inchisa la culoare din spatele blocului se vede plafonu alb deja![]()
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
Mesaj iniţiat de Starty
o fii imbatranit rugina pe ea de e alb![]()
![]()
Nu ca e din aia 9 .. dacia .. nu rugina.. ca rugina vine din fabricaMesaj iniţiat de gabr1el
... si nu mai face mijto ca iar ma uitai pe geam... si chiar ninge..
![]()
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
wow ningesi auzii k o sa ninga si zilele urmatoare yupyyyyy!!!!!!!!baietzii o sa aiba activitate(freaca fetele cu zapada)
![]()
Mesaj iniţiat de cand33a
si pana acum cand nu era zapada ce faceau?!?! cu ce ( sorry de expresie) frecau?!![]()
![]()
![]()
prea tare faza!!!
baieti trecem pe zapada!!!
Sa treci tu pe zapada ... eu raman la vechiile obiceiuri..Mesaj iniţiat de gabr1el
P.S. vezi ca zapada e rece ...![]()
ma...chiar ninge?
ca mie mi-e lene sa ma uit pe fereastra
daca ninge e bine
ne daaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bucuria tinichigiilor si mecanicilor
Ti-ai dori uneori sa fi canibal, nu atat din placerea
de a-l devora pe cutare sau cutare, cat din aceea de
a-l vomita.
http://www.nucarpatica.org/
Mesaj iniţiat de sharpe
sharpe intalnire la bulgari scrie pe noi![]()
![]()
![]()
your dead! esti tinta preferata unora![]()
![]()
ninge dar e cam ghiata, nu zapada de aia pufoasa...
si e un vant afara...
numai pe jos sa nu mergi ca te-ai dat draq![]()
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
Mesaj iniţiat de gabr1el
![]()
a-l vomita.
ah... ce lene imi e sa ma ridic de pe scaun si sa ma uit pe geam daca ninge sau nu
poate avem norocul si zapada se pastreaza pana sambata seara... eh... o sa vina fete la meeting nu?![]()
Mesaj iniţiat de contagious_scrub
![]()
a-l vomita.
cica-n muntenia shi oltenia vor fi cele mai abundente zapezi... am trait sa o vad shi pe asta, revelion + craciun fara zapada, iar dupa, zapada cat cuprinde)
daca e pe asha, vorba lui sharpe, bucuria mecanicilor shi tinichigierilor, la cate table o sa indrepte anu` asta
shi oricum... eu de felul meu sunt mai pesimist, cred ca maine sau poimaine e soare si se duce astfel zapada![]()
did you ever have that feeling when you're not sure if you're awake or still dreaming?
cand frecati forumistele (cu zapadaMesaj iniţiat de contagious_scrub
) sa va ganditi si la mine
![]()
tu nu vii sa le freci (cu zapadaMesaj iniţiat de CrazyRama
)?
![]()
did you ever have that feeling when you're not sure if you're awake or still dreaming?
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: