Ce genuri de muzica ati vrea voi sa auziti in cluburile moastre dragi?
Asta e o intrebare pe care si o pun minunatii nostrii Dj si propietarii de cluburi din Craiova.
Hai sa va vad.
Astept raspunsuri de la voi
Ce genuri de muzica ati vrea voi sa auziti in cluburile moastre dragi?
Asta e o intrebare pe care si o pun minunatii nostrii Dj si propietarii de cluburi din Craiova.
Hai sa va vad.
Astept raspunsuri de la voi
just be...
hip hop si r`n`b. m`am saturat de acelasi house din toate localurile
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
Minimal all day and night long
Romania este o tara frumoasa...pacat ca este locuita!
vino in Fashion si ai sa vezi ca nu e aceiasi muzica ca in toate cluburile
just be...
cateva melodii din fiecare gen
hmm... si trance
just be...
manele...oricum acuma sunt toti EMO si asculta "haus",si anu trecut o ardeau in ciocate si tricouri mulate...da deh` se adapteaza curentului...e mai cul sa se auda Digweed din mertzan decat Gutza(plang sa cand folosesc numele astea 2 in aceeasi propozitie),chiar daca ei nici nu stiu cum se scrie sau cine e.Aceeasi treaba si cu discotecile...toate baga trance...da habar` nu au de genurile muzicale...nu inteleg ca muzica asta se simte nu se aude.
IBIZA is . . .
trance
orice gen de muzica te poate face sa te simti bine in club ... ...
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
Cred ca ar trebui ca CLUBELE astea de prin craiova sa ishi gaseasca si ele un rost in ale muzicii, adica sa nu te pomenesti ca se schmba genul de muzica dupa cum ii trece DJ-ului pe la ureche... cel mai bine ar fi sa existe clubiri dedicate... vrei sa ascultzi TRANCE? te duci in clubul care STII ca iti baga trance tot timpul, cat va exista el..vrei hip hop?te duci la niggas!! sau vrei sa ascultzi muzica WAVE? te duci in clubul de wave!! vrei muzica veche romaneasca&straina .. te duci in old-pubs-uri!! vrei HARD ROCK... te duci in cluburi black!! dar stii ca acolo vei asculta metallica tot timpul, nu la anu apare vreo manea intre ACDC si Manowar!! aaa..cat despre manele... NO COMMENT!! nu cred ca astia cu manelele vor intelege ceva din mesaju asta!!
DECI, ASTA E IDEEA.. cei care baga muzica in clburi prin craiova SA FIE CONSECVENTZI ! si atunci iti formezi si clientela pentru jenul de muzica pe care il promoveaza... Exista anumite clubiri in craiova care fac asta.. au inteles ca trebuie sa fie fideli anumitor clientzi, si au mare succes.. nu vreau sa le denumesc, dar EXISTA, si SE POATE.. din pacate, prea multe fitse si prea multe aere de grande gigolo si worship bitch exista printre noi...
imi place muzica din temple. chiar ok.
Hip-hop si rnb...si de ce nu si putin reggaeton
unde se baga trance ca sa merg si eu
in craiova mai stiu un sg tip care stie ce e ala trance
just be...
orice in afara de houseu ala tampit de a incept sa se auda in toate discotecile si pe care poti dansa numai daca esti mort de beat
Vino la Fashion si o sa asculti muzica electronica adevarata
just be...
trance and goa
"Screw u guys, I'm going home!" (Eric Cartman)
"Q:You know who I hate the most?
A: Others." (robert hawkins)
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: