Eu unul folosesc Internet explorer ( vers. 7 de azi). Care este mai bun si de ce?
Eu unul folosesc Internet explorer ( vers. 7 de azi). Care este mai bun si de ce?
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
mai bun este firefox....are protectie mai buna...mai multe facilitati, mouse gestures...nu mai stiu...park mai avea ceva. Singurul inconvenient este faptul ca iti mananca mult din resurse, dar....daca faci setarile necesare(le gasesti pe forum) e ok .succes
ps: Imi pare rau ca te-am ajutat, dar acum am vazut ca esti suporter steaua....![]()
firefox e cel mai bun![]()
asa este firefoxul este cam pretentios.eu folosesc opera si ie 6 (mananca f putine resurse fata de 7).
cine poate sa imi aduca argumente solide de ce firefox ar fi mai bun ca opera?
Nu. Sux.
Opera ftw!
Eu folosesc IE7, m`am obisnuit cu IE, am incerct si opera si FF, sa vad cum sunt, da` tot la asta am ramas, nu vad de ce as trece pe unu din alea, daca nu am nici un benificiu, sa mai stau si sa vad ce si cum e pe la ele![]()
am firefox de aproape un an...deci nu am avut ie7 instalat.si opera e destul de bun....dar imi e lene sa il schimb si ar dura mai mult pana as invata iar toate alea...deci raman pe vulpe
si eu pana mai ieri, cand am bagat mogzilla, care e prea tare, se incarca pagina in 5 secunde. Te sfatuiesc sa...
Eu folosesc IE 6, Firefox si Opera, in ordinea asta.
Opera e dragut...
Firefox are tab-uri...
IE 6 de departe cel mai compatibil cu toate site-urile...
Daca intr-o zi viata iti intoarce spatele, prinde-o de fund.
toate au taburi
eu folosesc firefox,opera e ugly as shit + java scripts and other bullshits
i make juice happen.
dupa o zi de IE7 ... m-am hotarat sa raman fan IE in continuare![]()
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: