cine credeti ca sunt ce-i mai buni in anul 2005 in muzica rap romaneasca?>
cine credeti ca sunt ce-i mai buni in anul 2005 in muzica rap romaneasca?>
Last edited by zero07; 06-01-2006 at 15:44.
parazitii, clar, fara nici un dubiu.
did you ever have that feeling when you're not sure if you're awake or still dreaming?
adica faci spam - da ca nu te intereseaza nu posta!
Clar Parazitii..
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
C.T.C...mult peste paraziti..super album in 2005
You come here and shoot at my family? I'm gonna teach you a real lesson now motherf@#ker. Put your f@#kin' mouth on the curb. .
Derek Vinyard
nu prea le am cu genu` asta de muzica...dar zic ca parazitii din ce am auzit pe la lume si am vazut prin topuri..!![]()
In momentul de fata, C.T.C. si Zale sunt cele mai capabile trupe rap din tara.Dintre cele 2 trupe, eu prefer C.T.C. pt ca au un mesaj mai puternic in piesele lor, iar tinand cont de versuri nu pot sa-i numesc altfel decat "liricieni".Dar cum vad ca nu sunt mentionati in poll am sa votez Zale.Cat despre Parazitii, consider ca subiectele pe care le folosesc in piesele lor sunt fumate si devin de-a dreptul plictisitoare.Restul trupelor nu ma atrag muzical mai deloc, poate putin Raparta.
daca nu te intereseaza subiectu',nu mai face comentarii inutile...Mesaj iniţiat de Cirozel
on topic:fara nici un dubiu,zale!!!au un album foarte complex,piese cu teme diverse,rime inteligente...mafia n-are ce cauta acolo...ei saracii de vreo 2 ani,nu mai misca...si tot ce mai scot,e mai mult decat previzibil...cam acelasi lucru pot spune si despre parazitii...
Pace,unitate,respect,mila,iubire...
Bineînţeles că paraziţii dar o să incerc să găsesc si Zale+ C.T.C să văd că nu am auzit...
si dak tot esti pe acolo cauta si rapartaMesaj iniţiat de 8Ball
parazitiii si chello
id : luci_stylle 0723999554
face_ti loc vine omul cu noroc
cum adica?pai cheloo face parte din parazitii...si din cate stiu,albumul solo al lui n-a aparut in 2005...Mesaj iniţiat de LUCI
Pace,unitate,respect,mila,iubire...
Parazitii!!! clar!
Parazitii Au Fost SI Vor Ramane O Echipa De Renume !!!
din care mai shi copiaza cva, da ata e muz din rom
ce bine k nimeni nu a votat sisu shi puia sunt jalnici au copiat nicaieri nu e ca acsa tot de la tupac (ce ratatii) shi cum el e mort nu au mai cerut drepturile de autor ce kkti
Transpiraţia strică reputaţia!
Parazitii rulzzzzzzzz
Too many freaks, not enough circuses.
Parazitii in frunte....
unde mi-o fi fost mausu si creierasu meu blond cand am dat pe mafia....![]()
personal au fost destui care mi-au placut mai mult decat parazitii. but oh well![]()
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: