copii tampiti![]()
unii e dusi rau ma frate!!!
nu pot sa cred. asta impreuna cu meetingurile in care aduceau elevi (a fost un thread) si legile pe care se mira cum sa le mai schimbe sa inlesneasca demiterea ma fac sa-l sustin pe basescu doar sa nu castige astia.![]()
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
pro basescu nu am fost niciodatadar anti psd/pc/prm/png oricand
acum vazui pe iliescu impreuna cu psd la un miting anti-basescu si mie se intoarse stomacu pe dos..iar ne intoarcem in timp cu 6 ani
psd=pcr .. pacat
multi uita.
Atata marsavie in clasa politica n-am vazut de cand ma stiu! Si se pare ca PSD-ul tine cu tot dinadinsul sa fie fruntas la acest capitol!![]()
Esti oripilat/dezgustat/frustrat de prostia, ignoranta si imbecilitatea de pe forum? So thank you for Animal Planet
deci.. sa ma .... pe ei de .......![]()
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
Esti oripilat/dezgustat/frustrat de prostia, ignoranta si imbecilitatea de pe forum? So thank you for Animal Planet
http://test55.uv.ro/
cu un click vă veţi convinge![]()
Si asta inseamna ca e corect? Pt ca aici e vorba de moralitate, nu de ce e "normal" din punctul de vedere al politicianului. "Nu stiu altii cum sunt", dar eu nu sunt de acord sa se "calce peste cadavre" pentru a se atinge un scop, mai ales cand acel "cadavru" e al meu. Daca ei se folosesc tocmai de lipsa de cultura si de prostia crasa din Romania pentru a manipula populatia, eu nu pot face altceva decat sa-i condamn!
Privind innapoi in timp si analizand ciclul schimbarii de partid la conducere (stanga-centru doi ani si un mandat, dreapta un mandat, stanga-centru 1 mandat, apoi dreapta jumatate de mandat) constat ca romanul e o curva proasta care se duce dupa cel ce-i promite mai mult, asta nu inseamna ca si primeste. Acum nu cred ca e o crima sau macar contraventie sa profiti de naivitatea unei curve, e proasta, e treaba ei!
lupta , fie ea si politica nu e dreapta, si cred ca nu e normal sa spui ca nu votezi cu unii doar pt ca au facut un afis mai smecher (e cel mai potrivit cuvant)
ON TOPIC:
afisul respectiv este in spiritul fazelor de genul AMD semptron 2800+, si te face sa crezi ca merge la 2800MHz, si el abia se tareste la aprox 2000MHz, e ceva comercial, si psd-ul incearca sa profite asa cum au profitat si pnl-pd cu alianta DA (dreptatea si adevar) si oamenii prosti au votat DA pt exprima de obicei un lucru bun in gandirea lor si tot asa cred ca se va intampla si acum.
Ceea ce vedem in parlament, este de fapt o imagine in miniatura a romanilor, noi suntem acolo, este ca o oglinda a noastra, degeaba schimbam la ei pt ca ne punem tot pe noi acolo. cand scimbam la ei putem zice ca schimbam nuanta dar nu si culoarea.
Alexander,
Toate la timpul lor si la momentul potrivit, nu grabi lucrurile pt ca viata isi pierde din farmec!
aceeasi faza am vazut-o si in GdS. Era Poza lui Base, mare de tot iar langa scria " Votati DA", si undeva intr-un colt se explica ce inseamna cele 2 optiuni(era cam cat 5% din toata imaginea).
Alta penibilitate de la PSD cu toti cu demonstratia de penibilitate: http://visurat.ro/2007/05/14/comunicat-psd/
Her: I wish I were creative.
Him: You are. You're great at creating difficult situations.
Sabia asta are 2 taisuri.
Simpatizantii PSD, din cei 'dezinformati' s-ar putea sa ia de bun afisul si sa voteze NU...![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: