am instalat vista si nu ma mai lasa sa instalez xp-ul,pe nici o partitie.are cineva idee ce tr sa fac sa am 2 partitii,una cu xp si una cu vista? HELP
am instalat vista si nu ma mai lasa sa instalez xp-ul,pe nici o partitie.are cineva idee ce tr sa fac sa am 2 partitii,una cu xp si una cu vista? HELP
nu ai sa poti instala dupa vista xp. Poti instala 2 sisteme microsoft doar daca instalezi pe cel mai vechi mai intai. Poti instala xp si apoi vista pe alta partitie. Invers nu.
Poti totusi instala xpul, dupa vista. cu partition magic. Ai acolo optiune de instal another operating sistem. Probleme e ca iti ascunde partitia cu sistemul celalalt. Daca intrii in xp nu vei vedea partitia pe care e vista si invers.
Nu tot ce zboara... se mananca. Liber la EliceSuporter U
Libertatea îţi îngăduie multe. Să faci biluţe de muci, să devii emo, să te băşeşti, să intri în curu’ gol pe terenul de fotbal, să faci petiţii sau să fii tâmpit. Fiecare o ia cum vrea şi cum poate.
Ai probleme cu PC-ul: YM/Skype Papi_eib si vedem cum le rezolvam
pai si la boot o sa ma lase sa aleg sistemul,le arata pe amandoua?
Libertatea îţi îngăduie multe. Să faci biluţe de muci, să devii emo, să te băşeşti, să intri în curu’ gol pe terenul de fotbal, să faci petiţii sau să fii tâmpit. Fiecare o ia cum vrea şi cum poate.
Faza tare cu xp si cu vista ca atuncia cand esti pe vista poti juca jocurile instalate deja pe xp![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: