[B][B] id:simplu_om07
[B][B] id:simplu_om07
1. la pregatit te pricepi?
2. vopsesti cu cuptor sau fara?
cat ma costa vopsitu unei supernova numai exterior ma intereseaza daca ai cuptor.manopera ta cat este ,nu prea ai ce chitui masina nu este lovita aproape deloc.culoare galben verzui.
cat m-ar costa si pe mine sa vopsesc bordu masini, exact cum arata in poza aia dar alta culoare si eventual si alea la portiere...
poza: http://img404.imageshack.us/img404/6...0024198zk7.jpg
totusi mi se pare cam mult 7 mil ptr vopsit numai exteriorul masinii asta este numai manopera nu este masina de taxi este masina proprietate,cred ca un pret corect ptr a da un filer si o culoare este cam 500 de lei .daca vrei sa faci bani in timpul liber lucrezi putin mai ieftin ca doar nu platesti taxe la stat sau imi dai chitanta pe vopsit?daca te hotarasti sa colaboram sa faci un ban cinstit iti ofer 500 de lei pe lucrarea asta.
putin imi pasa de ce zici tu eu ti-am zis pretul meu si nu mai discut daca itzi place bine daca nu asta e dute si fac cu 5 mil si peste 2 ani da rugina in ea, nu lucrez mai ieftin pt ca stiu ce fac daca ai veni la service ar costa 30 mil si nu cred ca ti-ar placea.si chiar daca le fac acolo sau in particular tot la fel lucrez tot de mine sunt facute asa ca faci ce vrei.daca vrei sa vb intra pe id:simplu_om07
lasa si un nr de tel sa putem lua legatura cu tn
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: