service camere digitale

Senior Member tc_joy310's Avatar tc_joy310 este o comoara de om tc_joy310 este o comoara de om tc_joy310 este o comoara de om tc_joy310 este o comoara de om
    Data de inscriere
    28-08-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1230
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    377
    Puncte CF
    27.0

Exclamation service camere digitale

Salut. Am si eu o problema cu o camera digitala si nu stiu unde sa ma duc sa o rezolv. Camera este cumparata din strainatate deci . . . nu pot sa folosesc garantia. Daca stiti cumva un service va rog sa ma ajutati. multumesc mult.

Banned adyytzu este deja o vedeta adyytzu este deja o vedeta adyytzu este deja o vedeta adyytzu este deja o vedeta adyytzu este deja o vedeta adyytzu este deja o vedeta adyytzu este deja o vedeta adyytzu este deja o vedeta adyytzu este deja o vedeta adyytzu este deja o vedeta
    Data de inscriere
    18-08-2008
    Locaţie
    la Miotoci.
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    204
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1386
    Puncte CF
    16.5
    Usergroups:
    aceeasi problema o aveam si eu. Am cautat de mi-a venit rau. Pana la urma am gasit pe lipscani la un service (nuj cum ii zike ,dar kand intrii coborii nijte scarii si au nijte afise cu galben afara) si mi-a spus baiatu de acoolo k nu se mai poate repara si am luat alta. am mai auzit pe cineva k ar fi un stand prin sucpi dar nu sunt sigur
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Mintrubber gabitzu's Avatar gabitzu reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    31-10-2005
    Locaţie
    In paradise
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    297
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    15
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:
    zi si tu ce firma este camera si atunci poate te pot ajuta, am pe cineva care a cumparat din targ un aparat foto canon si l-a trimis pe undeva la bucuresti sa il repare, ce fel de aparat ai, da detalii
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: