eu m-as baga
chestia e ca momentan am doar un HDD de 80 Gb, si cu noutatile nu prea stau bine
singurul lucru din share cu care ma laud si eu este discografia (aprope completa) de la DJ Tiesto![]()
eu m-as baga
chestia e ca momentan am doar un HDD de 80 Gb, si cu noutatile nu prea stau bine
singurul lucru din share cu care ma laud si eu este discografia (aprope completa) de la DJ Tiesto![]()
Fotografie si alte chestii:
http://imperial1989.wordpress.com/
my fault
ma gindeam la un ftp server-> aka ceva de genul ceea ce vorbeam ieri: spatiu +++
ideea e buna dar....o sa fim cativa useri.
Avantajul este viteza mai mare dar ne decurcam cu dc-ul. Nu cred ca e nevoie de complicatii.
Mare e grădina Ta Doamne, şi...mereu işi mută gardul!
CAti sa aibe noutati? Nu sunt multi, pot fi numarati pe degete. Pana la urma si aia poate iau de pe torrents si uploadeaza aici![]()
ar fi bine sa existe si un tracker bittorrent pe rdscv care inlatura problemele
protocolului dc (no slots,kicks,souces,rules,fake share....) pe care sa fie uploadate doar noutati si la care sa aiba acces doar clasa de ipuri rdscv
pui tu la dispozitie 20 - 30 TB spatiu de stocare?![]()
rofl. bittorrent nu merge asha mai ziti. nu se sotcheaza nici un fisier pe server. doar un fisier de cativa kb cu hash-urile fisierelor si tracker info. tracker-ul nu necesita mare lucru practic ala tine informatii despre useri.. ratio-urile up/down, fisierele torrent si alte stat-uri.
un tracker e nice, partea proasta e ca la cat de generosi sunt oamenii.. nustiu cati ar fi de acord sa uploadeze release-uri noi. ceva de genu asta ar rezolva ceva probleme aka cea a calitaii share-ului (uploadandu-se numai quality stuff else riscand ban) si a share-ului urmand a se stabili un ration sub care daca ai scadea ai primi ban.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: