audi A4 sau VW Golf V? din toate punctele de vedere....
audi A4 sau VW Golf V? din toate punctele de vedere....
audi![]()
adrenaline junkie
VOODOO PEOPLEINVADERS MUST DIEWE ARE THE PRODIGY
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
AUDI clar
Fie nou fie seconda,audi e mai bun.Este gama de sus a grupului vw,skoda...Cred ca trebuia sa compari A4 cu Jetta ca tu ai comparat masini din clase diferite![]()
0748193666
Nu deranjati doar daca aveti un motiv intemeiat, asa ca abtineti-va
tu compari o masina din clasa medie cu una din clasa compacta?
a, si @dyxp..pentru a jdemia oara
JETTA E GOLF SEDAN. FACE PARTE DIN ACEEASI CLASA. cum e noua corolla pentru auris, asa e si jetta pentru golf.
in mod normal, audi a4 ar trebui comparat cu vw passat, toyota avensis, daca tot am dat exemplele astea![]()
did you ever have that feeling when you're not sure if you're awake or still dreaming?
zeci de mia oara
jdemia oara
did you ever have that feeling when you're not sure if you're awake or still dreaming?
audi din toate punctele de vedere mai putin servo. audi s-a prostit renuntand la directia multilink din cauza buzunarului cumparatorului caruia nu-i convenea sa dea 2-3 mil. pe un brat; mie-mi convenea la vechiul audi pentru ca directie si servo ca la masina aia mai rar.
iar referitor la comparatie este total aberanta. nici pretul nici clasa nici calitatea nu pot fi comparate. vorbesc din experienta nu din auzite: am avut a4, am g5.
sa traiti bine.
golf V gti
a4
audi![]()
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari; Deasemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel; Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
g5
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
Audi A4![]()
Si eu as alege Audi A4.![]()
BALIVERNE!!!
gen: tata are 2 lei, ce masina imi recomandati sa cumpar?![]()
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: