Ma refer peste 2 - 3 ani
Ma refer peste 2 - 3 ani
mai chel decat acum![]()
Esti oripilat/dezgustat/frustrat de prostia, ignoranta si imbecilitatea de pe forum? So thank you for Animal Planet
undeva departe de casa ..cu dor de catelusul meu..langa persoana draga mie...cu o situatie financiara buna-?f buna,poate si o masina(adik nu pate...SIGUR) si poate maritata...cine stie...pe scurt... spre un mai bine decat pana acum...implinita- nu numai pe plan sentimental
![]()
Esti oripilat/dezgustat/frustrat de prostia, ignoranta si imbecilitatea de pe forum? So thank you for Animal Planet
cum? in globul de cristal..
mai tanar cu 2-3ani![]()
IBIZA is . . .
la facultate![]()
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
my Siqnature -->
planurile de viitor sunt pentru femei.eu traiesc fiecare zi in parte si nu ma gandesc la nimic.
intre 4 scanduri ...si asta tinand cont ca`s optimist de fel...
![]()
::
Peste 3 ani ma vad absolvent de facultate![]()
cred ca la facultate la bucurersti ... pe banii mei ... intr-o garsoniera
the worst mmorpg ever is real life. i can't even equip my sword without people staring. how am i supposed to level when people hate me if i attack their cats and dogs? i can't find mobs anywhere. everyone is too scared to pvp because they might get "hurt" seriously. it's no fun, i haven't leveled, nothing drops gold and i have to do an eight hours quest every day to get paid.
Sper ca in anul 2 la facultate tinand cont de faptul ca am facut pana acum de 3 ori anul 1. Anul asta ma inscriu iar..da nu sh la ce fac..vad io pana atunci
conducand un PLYMOUTH HEMI CUDA pe o sosea prafuita si dreapta spre un apus rosu ca focul .......doar eu si ea...........ETE si masina
![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: