care e ideea voastra despre o dimineata perfecta??????
sa ma trezesc langa persoana iubita, sa nu trebuiasca sa plec la munca de la 8...sa facem dragoste........si cred ca mi-ar ajunge atat.......![]()
care e ideea voastra despre o dimineata perfecta??????
sa ma trezesc langa persoana iubita, sa nu trebuiasca sa plec la munca de la 8...sa facem dragoste........si cred ca mi-ar ajunge atat.......![]()
Last edited by el_max; 17-05-2007 at 05:57. Motiv: Automerged Doublepost
nonconformity in my inner self/only I guide in my inner self....
I am what I create/believing in my fate/integrity is my name.
nobody moves...nobody gets hurt...
While You Sleep I'll Destroy Your World
cu soarele in geam...
sa ma trezesc cand ma satur de somnnu mai conteaza cum
apoi sa servesc micul dejun in pat
![]()
i make juice happen.
ma trezesc morocanoasa si fara chef de vorba![]()
MaYbE ThIs WoRlD Is AnOtHeR PlAnEt'S HeLl
vreau sa ma trezesc cu cafeaua gata facuta,ca mi-e cam greu sa mi-o fac singura![]()
MaYbE ThIs WoRlD Is AnOtHeR PlAnEt'S HeLl
cand ma satur de somnadica pe la 12
din pacate trebuie sa ma trezesc in fiecare zi la 7:45 sau la 7:15... in functie de zi... mai putin sambata si duminica cand sunt liber... dar au altii grija
pe langa faptul ca prefer sa ma trezesc cand ma satur de somn... in acelasi timp prefer sa mi se faca un blow... apoi sex![]()
sa ma trezesc cand sunt odihnita...sa am apa calda sa pot face un dus...apoi sa am o cafea mare cu frisca si daca mai e si un masaj in propozitie nu ma supar![]()
women have their fault,men only two,everything they say, everything they do
My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow
kandya, Trabook, Aetana!x3
Augen sagen mehr als Worte
cu masa pusasi cu cafeaua facuta
pai mi-ar placea sa ma trezesc intr-o multime de pupici primiti de la prietenul meu, sa urmeze o baie cu spuma si apoi un mic dejun hranitor![]()
Sometimes you need to step outside, clear your head and remind yourself of who you are. And where you wanna be. And sometimes you have to venture outside your world in order to find yourself. As for me, I'm happy right where I am. I only wanna be with you.
exact asa cum ma trezeste Daemian...cu saruturi(...peste tot)...mi se face pielea de gaina...si normal ca ma trezesc ca avem de continuat
....ca eu asa am somnul f profund ..cu greu ma trezesc
Last edited by sh0rty; 17-05-2007 at 12:29.
pai as prefera sa ma trezesc asa cum o fac cand vine sh0rty pe la mine![]()
Esti oripilat/dezgustat/frustrat de prostia, ignoranta si imbecilitatea de pe forum? So thank you for Animal Planet
as vrea sa ma trezesc langa EL in fiecare dimineata(momentan nu se poate), mai ales ca el imi face mereu micul dejun.
![]()
pai ... ash vrea sa ma trezeasca ea sarutandu-ma si sa facem dragoste ...
apoi ... cafeaua si tigarile sunt nelipsite![]()
as vrea sa ma trezesc in fiecare dimineatza pe o plaja insorita din Ibiza, sa aud sunetul marii si al pescarusilor![]()
Hm
Mi'ar place ca prietenul sa ma sarute si sa ma tina in brate pana ma dezmeticesc si ma dau jos din pat![]()
![]()
no really are dreptate ar fi fost frumos si din partea ta daca stiai sa raspunzi on topic ca poate daca ai deschide un thred cu ce mancare iti place si eu as zice ca imi plac diminetile ploioase ai ramane usor
si ca sa fiu ontopic: mi-ar placea sa ma trezesc odihnita sa fie multa lumina in camera si o cana enorma cu cafea cu lapte si o carte interesanta si usoara pe care sa o citesc pana la pranz...sau pana dupa-amiaza in caz ca ma trezesc mai tarziu![]()
women have their fault,men only two,everything they say, everything they do
My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow
kandya, Trabook, Aetana!x3
Augen sagen mehr als Worte
asa as vrea sa ma trezesc..
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
sa ma trezesc satul de somn... si o voce : "averea dumneavostra a ajuns la 1 billion $ ", "ce doriti astazi? blonde , brunete sau roscate? "
" BMW, Porche , Bugatti, Mercedes...etc? , " Paris , Ibiza sau Elvetia sau Austria ? "
![]()
sau: " hei scoala-te.. ti-am pregatit masa... azi nu te duci la scoala... scolile sa-u inchis... au fost scoase in afara legii ! "![]()
the worst mmorpg ever is real life. i can't even equip my sword without people staring. how am i supposed to level when people hate me if i attack their cats and dogs? i can't find mobs anywhere. everyone is too scared to pvp because they might get "hurt" seriously. it's no fun, i haven't leveled, nothing drops gold and i have to do an eight hours quest every day to get paid.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: