Vreau sa-mi iau un aparat de ras ca m-am saturat de lame. Dupa ce ma rad mereu ma irit si ma ustura fatza, am barba deasa si firu gros ce masina imi recomandati : Philips, Braun... ?
Astept raspunsuri de la cei care folosesc asa ceva.
Vreau sa-mi iau un aparat de ras ca m-am saturat de lame. Dupa ce ma rad mereu ma irit si ma ustura fatza, am barba deasa si firu gros ce masina imi recomandati : Philips, Braun... ?
Astept raspunsuri de la cei care folosesc asa ceva.
philishave
gillete M3 Power
folosit corect, revolutioneaza barbieritul.
Proud member of Alfa Team
Nu eşti cu noi, eşti împotriva noastră!
Ai mişcat, te-am banat. pam pam!
Barbierul din Sevilla folosea Philishave si Nivea, nu te lua dupa zit ca e de ala cu revolutii indoctrinat de televiziune fan Che Guevara si ai vazut ce patesc revolutionarii. Vrei sa mori de la un barbierit perfect?
M3 power-BARBIEREALA ! Numai EMO folosesc M3 powah!
PS : Folosesc M3 ca sa ma berberesc la oo si la subratz.IMPECABIL!!!!
pai daca abia ti-o fi dat pufu pe la oo si pe la axila, cred si eu. si pe fata, in cazu asta nu ai nevoie![]()
zit ca sa fi membru in grupul "retards" tre' sa pici la testu de inteligenta cu cat?
Last edited by Benz; 20-05-2007 at 06:51.
e club exclusivist.
ai fi uimit sa afli cu cit am picat cele citeva zeci de teste psiho si de intelighenţia pe care le-am dat eu la viata mea.
Eu am avut Braun iar acum Philishave. Primul taia mai repede insa nu facea chiar la fel de bine ca Philishave. In plus ultimul e mult mai simplu de curatit, il bagi sub jet de apa si gata![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: