N70 510 euro
N90 630 euro
(PRETURILE NU SUNT NEGOCIABILE SI NU ACCEPT SCHIMBURI)
YM popy_85
N70 510 euro
N90 630 euro
(PRETURILE NU SUNT NEGOCIABILE SI NU ACCEPT SCHIMBURI)
YM popy_85
ba,tu vorbesti serios sau faci mist de noi,de unde ai luat preturile astea sunt mai mari ca in magazin....... n90 630 e prea de tot,ar trebui sa iei ban pt asa cevaMesaj iniţiat de Asus
sunt proaspat aduse de pe marte la preturile astea cand gasesti n70 pe la 400 poate chiar sub.....
mare afacerist....
YAHOO dismalskin
ma tu esti nebun............))
cum sa ceri ma 600
eu am vandut n70 cu 350 de euro ....si tu ceri 500........pai tu ce esti ma magazin
ai magazin
Tel:0768640491
Ym: elly4n NU PREA RASPUND LA TEL .. APELATIMA PE MESS !!!!
iti dau 350 de euro pe n70.un pret corect avantajos pt amandoiMesaj iniţiat de Asus
ti le iau pe amandoua la 630E
Oare care parte din :"PRETURILE NU SUNT NEGOCIABILE SI NU ACCEPT SCHIMBURI" nu aţi înţeles-o, voi ăştia de vă băgaţi în seamă pe aici?
Omul nu încalcă nici o regulă, poate să ceară cât vrea el care e problema voastră?
Consideraţi că aveţi avertizare pentru spam : ionelys, milarigo, daredevil, dismalskin!
sorry tajka am si eu avertizare pt spam daca vrei , dar eu ofer 330 e pe n 70Mesaj iniţiat de tajka
consider ca fac o oferta nu postez la misto
pretul pe care il cere este foarte mare fata de pretul pietei asa ca nici unul din ceiu de mai sus nu a postat in necunostiinta de cauza spre deosebire de vanzator .
poate il ajutam sa realizeze cat e pretul si o sa vanda mai repede si e mai bine pt toti ,
ps: daca postul meu il consideri spam imi cer scuze nu asta era intentia , numai bine
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: