php/mysql : cum inserez data curenta intr-un camp al tabelei?


  1. #1
    Addicted! Am3oo's Avatar Am3oo este placut de toti Am3oo este placut de toti Am3oo este placut de toti
    Data de inscriere
    16-11-2005
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    1,533
    Mesaje bazar
    578
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    208
    Puncte CF
    11.5
    Usergroups:

    php/mysql : cum inserez data curenta intr-un camp al tabelei?

    Vreau o linie de cod ca exemplu al sintaxei.

  2. #2
    <div id="usertitle"> mindwar's Avatar mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    4,886
    Mesaje bazar
    295
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    693
    Puncte CF
    29.0
    Usergroups:
    INSERT INTO tabel(data_field) values (NOW());
    poze

    We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Addicted! Am3oo's Avatar Am3oo este placut de toti Am3oo este placut de toti Am3oo este placut de toti
    Data de inscriere
    16-11-2005
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    1,533
    Mesaje bazar
    578
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    208
    Puncte CF
    11.5
    Usergroups:
    pai am scris php/mysql....probabil nu m-am exprimat bine
    vroiam exemplul cum apare in script mysql_query(...........); ....la ghilimele am probleme


    LE: NEVERMIND SUNT EU PROST...uitasem sa dau save

  4. #4
    <div id="usertitle"> mindwar's Avatar mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor mindwar este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    4,886
    Mesaje bazar
    295
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    693
    Puncte CF
    29.0
    Usergroups:
    pai aia e un query mysql.. o pui intre ghilimele
    poftim
    mysql_query("INSERT INTO tabel(data_field) values (NOW());");
    inlocuiesti tabel si data_field cu numele tale
    poze

    We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.

  5. #5
    Addicted! Am3oo's Avatar Am3oo este placut de toti Am3oo este placut de toti Am3oo este placut de toti
    Data de inscriere
    16-11-2005
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    1,533
    Mesaje bazar
    578
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    208
    Puncte CF
    11.5
    Usergroups:
    Multumesc frumos!
    facusem bine inainte sa incep threadul...doar ca nu dadusem save la modficari...cautai pana innebunii pe net.







    ANYWAY:

    se poate ca optiunile de la <select> sa fie folosite cumva ca cele <input>(adica sa fie folosite de php)? adica sa pun "name" la ele (desi nu are nici un efect). Sau o varianta.

  6. #6
    Coder azzuro's Avatar azzuro a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    27-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    124
    Mesaje bazar
    30
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -6
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    <select name="numeletau">
    <option value="valloarea propriuzisa1">Ce vezi tu in browser1</option>
    <option value="valloarea propriuzisa2">Ce vezi tu in browser2</option>
    <option value="valloarea propriuzisa3">Ce vezi tu in browser3</option>
    </select>

    iar datele le acesezi cu $_POST['numeletau'] sau $_GET['numeletau'] in funtie de ce metoda ai la formular. Pune si tu mana si citeste ca netul e mare.

  7. #7
    Addicted! Am3oo's Avatar Am3oo este placut de toti Am3oo este placut de toti Am3oo este placut de toti
    Data de inscriere
    16-11-2005
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    1,533
    Mesaje bazar
    578
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    208
    Puncte CF
    11.5
    Usergroups:
    pai suntem la sectiunea de programare.....
    si nu prea a postat nimeni de vreo.....multe zile/luni.
    Trebuie sa creasca si populatia de programatori a forumului.

    MULTUMESC PT. RASPUNS !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: