CraiovaForum newsletter - O noua adresa a hub-ului de DC++


 1. #1
  Eros Lucian Prejbeanu's Avatar Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  05-10-2005
  Locaţie
  Craiova, Romania
  Varsta
  41
  Sex
  M
  Mesaje
  15,060
  Mesaje bazar
  228
  Putere Reputatie
  110
  Reputatie
  11290
  Puncte CF
  49165.0
  Usergroups:

  CraiovaForum newsletter - O noua adresa a hub-ului de DC++

  Avem o noutate, o invitatie si 2 lucruri pe care vrem sa vi le amintim cu ocazia acestui newsletter.

  1. In primul rand avem o noua adresa a hub-ului de DC++! Aceasta este: hub.craiovaforum.ro:7777.
  Pentru a o schimba mergeti in setarile clientului vostru de DC++ la favourite hubs (sau tastand Ctrl+F), click dreapta pe hub-ul nostru si selectati properties. In campul Adress scrieti: hub.craiovaforum.ro Faceti click pe ok si asta este tot, va puteti conecta fara probleme la hub-ul CraiovaForum.
  2. CraiovaForum si MaxPaint va invita pe terenul de PaintBall de la la iesirea din Craiova inspre comuna Podari, in localitatea Balta Verde. In curand terenul va fi iluminat cu o instalatie de nocturna ce va permite pasionatilor sa se distreze zi si noapte alaturi de prieteni. Membrii CraiovaForum vor avea parte de oferte special concepute pentru ei cu reduceri si pachete promotionale. Urmariti site-ul MaxPaint ( www.max-paint.ro) precum si prima pagina a forumului (www.craiovaforum.ro) pentru a afla de aceste oferte speciale.
  3. Va reamintim ca puteti alege sa faceti parte din unul sau mai multe (maxim 3) grupuri din cele existente pe CraiovaForum. Pentru a vedea care sunt acestea si cum puteti sa va alaturati unui grup, intrati in UserCp si Selectati din meniul din stanga Group membership.
  4. Acum cateva luni, am lansat o optiune pentru membrii forumului prin care o data la 30 de zile va puteati manifesta admiratia secreta pentru un utilizator de sex opus, membru al forumului. Va reamintim ca acest lucru este inca posibil. Pentru a face acest lucru, mergeti in lista membrilor si alegeti persoana pe care doriti sa o admirati. In pagina cu profilul respectivului/respectivei aveti prezenta optiunea: Admira pe ***. Astfel, va puteti manifesta admiraia secreta pentru acel utilizator. Mai multe detalii puteti citi aici.


  Va multumim.
  CraiovaForum Team
  The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
  "Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...

 2. #2
  Rocker HashPe's Avatar HashPe reprezinta o cantitate neglijabila
  Data de inscriere
  03-02-2007
  Locaţie
  Craiova, Romania
  Varsta
  32
  Sex
  M
  Mesaje
  1,722
  Mesaje bazar
  86
  Putere Reputatie
  40
  Reputatie
  10
  Puncte CF
  0.0
  Usergroups:

  Hmm

  si ce daca s-a schimbat, ca eu tot nu pot sa intru pe el

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: