Vreau sa imi cumpar un HDD si nu stiu ce sa iau .Care sunt mai bune cele care au 16 buffer sau cele care au 8 buffer;cele care sunt SATA sau cele care sunt ATA etc ????
Vreau sa imi cumpar un HDD si nu stiu ce sa iau .Care sunt mai bune cele care au 16 buffer sau cele care au 8 buffer;cele care sunt SATA sau cele care sunt ATA etc ????
seagate sata 2 16 mb. Acum depinde si ce configuratie ai tu la calculator. Daca ne-o spui poate iti spunem ce se merita cu adevarat pt tine.
Nu tot ce zboara... se mananca. Liber la EliceSuporter U
Libertatea îţi îngăduie multe. Să faci biluţe de muci, să devii emo, să te băşeşti, să intri în curu’ gol pe terenul de fotbal, să faci petiţii sau să fii tâmpit. Fiecare o ia cum vrea şi cum poate.
Ai probleme cu PC-ul: YM/Skype Papi_eib si vedem cum le rezolvam
papi: lasa-ne cu sfaturile hardware. sigheit suge rau de tot la ora actuala
@ontopic: western digital 320 GB S-ATA2 16 MB cache
fereste-te in general de cele de 250 GB capacitate, scriu doar cu 3 capete pe 2 platane.
Proud member of Alfa Team
Nu eşti cu noi, eşti împotriva noastră!
Ai mişcat, te-am banat. pam pam!
suge ca ti-au picat tie doua? al meu zboara.
cam acelas lucru l-am auzit si pe alte forumuri de hw despre seagate-uri..
iar la bench-uri treaba e cam impartita.. jumate wd jumate seagate.
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
Libertatea îţi îngăduie multe. Să faci biluţe de muci, să devii emo, să te băşeşti, să intri în curu’ gol pe terenul de fotbal, să faci petiţii sau să fii tâmpit. Fiecare o ia cum vrea şi cum poate.
eu am de 320. is teh shit.
are 4 capete de citire-scriere, spre deosebire de cele de 250 care au doar 3. asta o zic, ca sa iti traduc postul meu de mai sus.
si da, sigheit suge.
Proud member of Alfa Team
Nu eşti cu noi, eşti împotriva noastră!
Ai mişcat, te-am banat. pam pam!
WD dupa parerea mea sunt cel mai bune am mai avut unu de 80 inainte de asta si dupa 2 ani de forjat l-am dat la upgrade si lau scanat aia acolo 1 ora de baduri si era in super stare fara nici cea ma mica problema.
Seagate am avut unu de 40 gb si nu am ramas deloc cu o parere buna despre el caraia de il lua draqu l-am dat repede
Avandaj seagate :Garantie : 60 luni fata de 36 luni restu
Maxtor nu am auzit pe nimeni sa laude brandu , mie mi-a crapat unu de la temperatura.
pai asta nu e prea mare chestie. eu am un excelstore (?) de 60gb care merge de n-are treaba si acu... l-am pus pe noul sistem si copia cu 35mb/s pe noul hdd.
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
Western
E ceva mai rapid ca seagate si nu caraie asa rau.
16MB cache numai daca iei capacitate peste 250GB.
Daca intr-o zi viata iti intoarce spatele, prinde-o de fund.
De unde pot afla configuratia calculatorului ?? Nu ma prea pricep la hardware![]()
Placa de baza Gigabyte GA-8IPE100 series,512 ddr,placa video nvidia FX5500,procesor intel celeron 2.80 ghz .Mai tre sa mai spun ceva ???
8IPE1000 sorry
http://www.gigabyte.com.ro/Products/...me=GA-8IPE1000
Hehehe doar ce ziceam ca sigur are celeron
![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: