postati aici lista cumparaturilor, ca sa vedem si noi pe ce mai cheltuie românul banii (ai lui sau ai parintilor).
postati aici lista cumparaturilor, ca sa vedem si noi pe ce mai cheltuie românul banii (ai lui sau ai parintilor).
Rapid fan Live as if you were to die tomorrow, learn as if you were to live forever! - Mahatma Gandhi ...j'ai tant voulu la guerre de corps qui se faisaient la paix!
pastile de ţânţari
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
un pachet de tigari
O sticla de suc , un kg de portocale si 4 pungi de fistic![]()
un pachet de tigari
tot un pachet de tzigarisi un suc
tigari 2 pachete...rosii, cartofi, cirese si capsuni....aaaaaa si mere......cam atat.....
nonconformity in my inner self/only I guide in my inner self....
I am what I create/believing in my fate/integrity is my name.
nobody moves...nobody gets hurt...
While You Sleep I'll Destroy Your World
un parfum
2 piersici
un tricou, suc, popcorn, ciocolata![]()
cola , ledurisi ciocolata
inghetata, un caiet de mate, o paine feliata, lamai si o guma
.
Un tensiometru Braun.![]()
Afacerea asta este binara, ori esti 1 ori esti 0 .
Ce fac eu cu mouse`ul nu face nici Zorro cu sabia !
o fustita....de fapt o fusta, ca e pana la genunchi
3 bilete la Artmania![]()
Esti oripilat/dezgustat/frustrat de prostia, ignoranta si imbecilitatea de pe forum? So thank you for Animal Planet
3 dvd-uri si un pachet de guma![]()
poi.am.cumparat.paine.gogosi.cola.apa.plata.bomboa ne.guma.suc.banane..si cam atata.![]()
1 kebab
"I'm just a soul whose intentions are good.....
Oh Lord please don't let me be misunderstood"
![]()
![]()
un card san disk memory stick pro duo de 1 gb,un ou kinder,si un parfum black xs
2 paini![]()
Oare cum miros morcovii daca nu au nas?![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: