cumpar ponturi de afaceri, orice din care sa iasa bani.
cumpar ponturi de afaceri, orice din care sa iasa bani.
Omule ... in primul rind i-ti trebuie o mica suma (investitie initiala ) banii se gasesc ... dar trebuie sa sti unde sa cauti ...incearca sa te gindesti la un domeniu la care sa te pricepi cit de cit , nimeni nu-ti va da BOMBE de afaceri ... o afacere care la altul merge nu este obligatoriu ca la tine sa mearga , gindeste-te de 2/3 ori inainte de a face o AFACERE si mai ales ce poti pierde din acea AFACERE ...banii cistigati trebuie in mare parte reinvestiti ,poate ce ti-am spus eu consideri o prostie
nu este un plan de AFACERI daca tu te astepti sa vina cineva sa-ti spuna uite aici o afacere in care bagi 100.000 si scoti 300.000
te inseli amarnic .... sper sa te fi ajutat si eu cu ceva ....asculta parerea tuturor si fai ce crezi tu ca este cel mai bine ....
BAFTA IN AFACERI ....
![]()
cateva sfaturi in afaceri iti pot da...:
1. sa ai cat de cat cunostinte minime despre afacerea cere vrei sa o faci;
2. un loc unde sa desfasori activitate...unde sa fie vad bun...
3. personal de incredere...
4. contabil bun...care sa stie sa lucreze pt patron!
sii .. hai sa iti dau o tema de cercetare...: PRODUCTIE ... deci orice ce este productie faci bani multi...garantat...!deci orice...ca e patiserie, ca e fabrica de mobila, de incaltaminte, de haide.....ca e gogoserie...ca faci covrigi...se fac bani de bani in productie...! garantat!
![]()
acum bafta si gandeste`te si sa ne chemi la inaugurare!
P.S. Pontu`i gratis!![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: