aveti despre cei din jurul vostru.like closest,friends,buddies,people.all.together![]()
aveti despre cei din jurul vostru.like closest,friends,buddies,people.all.together![]()
am o parere foarte buna si o parere de rau
![]()
Parerile sunt impartite, depinde de fiecare "personaj" din jurul meu..! Nu poti sa`i cataloghezi pe toti la fel..!
despre unii ai o parere buna pt ca ti'au demonstrat ca sunt ok iar despre altii iti faci parere proasta in timp pt ca te'au dezamagit cu ceva
Hear your heartbeat
Beat a frantic pace
And it's not even seven AM
You're feeling the rush
of anguish settling
You cannot help showing them in.
Hurry up then
Or you'll fall behind and
They will take control of you
And you need to heal
The hurt behind your eyes
Fickle words crowding your mind
...
despre unii o parere buna,despre altii o parere proasta si mai e o categorie,o parere foarte proasta...
MaYbE ThIs WoRlD Is AnOtHeR PlAnEt'S HeLl
Despre prieteni pe care ii am aproape o parere buna...iar despre cei care par a fi prieteni o parere nu destul de buna iar despre alti in general sa zic ca buna![]()
prefer sa nu-mi fac o parere chiar asa din prima...iau omul asa cum e el...astept ca timpul sa-si spuna cuvantul.....in general despre cei pe care ii cunosc de mai mult timp am o parere relativ buna.....
nonconformity in my inner self/only I guide in my inner self....
I am what I create/believing in my fate/integrity is my name.
nobody moves...nobody gets hurt...
While You Sleep I'll Destroy Your World
hmm..depinde de personaje de obicei incerc sa imi fac o parere buna despre oameni dar pana la urma unii se dovedesc a fi niste ratati![]()
"I'm just a musical prostitute my dear,i won't be a rock star i will be a legend"-Freddie Mercury
R.I.P. King of Pop
Pe unii ii plac, pe unii ii urasc, pe unii ii ignore, altii`mi sunt indiferenti...
Cate putin din fiecare![]()
parerile sunt impartite, am parere buna(in mare parte), parere mai putin buna, parere proasta si parere foarte proasta![]()
Parerile sunt impartite, in functie de persoana, de relatia cu respectivul/respectiva. In general incerc sa pastrez o relatie buna cu fiecare..sau cum se zice las loc de "Buna ziua"![]()
FIECARE ISI JOACA UN ROL.
UNII MAI BINE ALTII MAI RAU SI ATUNCI NU II MAI SUPORTA NIMENI
incerc sa nu prea ma dau cu parerea, cat mai degrba sa ma bazez pe fapte/intamplari.. parerea mea![]()
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
am o parere mai mult rea decat buna fata de cei din jurul meu
Pai nu pot sa zic despre prieteni ca ii am pe categorii ...adica nu pot sa zic despre fiecare ceva in parte .... doar se numesc prieteni nu deci sunt prieteni ...ma inteleg cu majoritatea bine![]()
Independent Movement
sa moara toti, eu sunt suprem. Votati NU pentru o femeie moderna in canada. Eu este misto![]()
MaTr3o.ro | Linkul e valabil doar joia trecută.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: