titlul spune totul .. si cred ca unii a-ti inteles ce am vrut sa spun
, continuarea va las pe voi .. si fetele nu va simptiti "lovite" pentru ca nu ma refer la toate fetele .. dar sunt multe.. si fetele rele
pop
![]()
titlul spune totul .. si cred ca unii a-ti inteles ce am vrut sa spun
, continuarea va las pe voi .. si fetele nu va simptiti "lovite" pentru ca nu ma refer la toate fetele .. dar sunt multe.. si fetele rele
pop
![]()
ba da si o relatie serioasa ... dar majoritatea nu merita .. rare fete gasesti prea de treaba .. si cu care te poti intelegein rest .. am avut si dezamagiri .. am fost si fericit .. eu unul la concluzia asta am ajuns .. sti cum e vorba aia " Nu iti ridaca femeia la cer ca te inseala cu primul inger "
Majoritatea fetelor din ziua de astazi nu merita sa fie iubite...asa ca sunt de acord cu thread-ul tau.
Inca un thread si un barbat caruia ii place sa generalizeze.Pentru fiecare exemplu feminin de "fata rea" exista un foarte bun exemplu de "baiat la fel de rau". O sa primesc acum raspunsuri de genul: "dar am spus ca nu toate, ci doar majoritatea". Asa si? Tot la fel de bine si fetele pot spune despre noi la fel. De ce vedem mereu paiul din ochiul altuia si nu vedem creanga din ochiul nostru?
![]()
Asa ca, daca tu (si altii) simt ca mai bine ai sta singur decat cu o fata, atunci e alegerea ta si o respect(am), dar incearca totusi sa nu mai generalizezi![]()
Esti oripilat/dezgustat/frustrat de prostia, ignoranta si imbecilitatea de pe forum? So thank you for Animal Planet
da sa zicem ca ai dreptate .. dar makar noi suntem baieti .. majoritatea suntem nebuni in felul nostru .. dar ...
Atunci au si fetele dreptul lor sa fie "nebune".![]()
Old age is always 15 years older than I am!
atunci hai sa o facem lată![]()
thread
inchis subiectu
E bine si singur o perioada, sa te intl cand cu una cand cu alta, sa nu ai nimic serios cu nimeni, da` dupa un timp te plictisesti, vrei si ceva sentimente, o relatie![]()
ma eu imi gasisem mai de mult dar voiam sa arat altceva prin hread asta
eu am intanlit cateva fere care meritau mult dar din pacate nu le meritam eu
NOI SA FIM SANATOSI CA BOALA VINE SINGURA SI O DATA SI O DATA TOTI TREBUIE SA MURIM
Nu inteleg de ce va legati doar de fete si nu si de baieti? Nu cred,parerea mea,ca se poate pune problema special la fete sau special la baieti! Exista baieti printre baieti si fete printre fete.Daca unii dintre noi avem "norocul" de a intalni numai oameni cu care nu ar tr sa interactionam nici macar in vise,asta nu inseamna ca toti/toate sunt identici/identice.Atunci cand ai intalnit o fata sau un baiat care nu ar fi meritat sa fie iubita/iubit poate ai avut si tu o parte din vina.Dupa o relatie,ca dupa orice alta situatie in viata trebuie sa ai constinta impacata ca ai facut absolut tot ca sa fie bine...nu exista nu merita,exista nu am vrut,nu m-a lasat...
Iar daca dupa o relatie ajungi sa crezi ca tipa nu merita sa fie iubita,inseamna ca sigur a meritat din moment ce te gandesti la asta...
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: