Sugestie


 1. #1
  Addicted! Am3oo's Avatar Am3oo este placut de toti Am3oo este placut de toti Am3oo este placut de toti
  Data de inscriere
  16-11-2005
  Varsta
  34
  Sex
  M
  Mesaje
  1,533
  Mesaje bazar
  578
  Putere Reputatie
  43
  Reputatie
  208
  Puncte CF
  11.5
  Usergroups:

  Sugestie

  Dupa parerea mea forumul asta e cam labartat(neordonat).Sugestia mea ar fi sa se stearga unele threaduri care nu atrag decat un mesaj din joi in pasti (si ala venit la 2 saptamani de la ultimul reply)sau care segasesc sub alt nume in alta parte sau sa se mute in categorii mai mari.
  De exemplu Cafenea ar putea sa contina mai multe topicuri stabile, in care sa se posteze.De exemplu in momentu asta eu postez la categoria RDS Craiova DC++ HUB, iar postul meu , precum si al altora(daca nu toti), n-are nici o legatura.
  ----------------------------------------------------------------------------
  In alta ordine de idei: Gaina face oua

 2. #2
  Eros Lucian Prejbeanu's Avatar Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  05-10-2005
  Locaţie
  Craiova, Romania
  Varsta
  41
  Sex
  M
  Mesaje
  15,067
  Mesaje bazar
  228
  Putere Reputatie
  111
  Reputatie
  11290
  Puncte CF
  47545.0
  Usergroups:
  exemple concrete?
  The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
  "Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Addicted! Reply este pe calea cea buna
  Data de inscriere
  03-01-2006
  Sex
  M
  Mesaje
  1,662
  Mesaje bazar
  138
  Putere Reputatie
  44
  Reputatie
  26
  Puncte CF
  0.0
  da..ar fi o idee...forumul parka e prea loaded...cu thread`uri..puteti face un loc..gen:Arhiva..tot ce stergeti de la anumite sectiuni sa se duka..in arhiva...dar sa fie mai empty..ca e prea full...merg la o sectiune..sa zicem..gasesc 3-4-5-6 pagini cu thread`uri... incercati prin niste moderatori mai activi..care nu fie atenti doar la off`topicareala....sa inchida thread`urile la care nu s`a mai raspuns de mult timp..si asha mai departe. thanks.for listening.

 4. #4
  The GodFather SAM's Avatar SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  14-10-2005
  Locaţie
  In your mind
  Varsta
  40
  Sex
  M
  Mesaje
  10,726
  Mesaje bazar
  843
  Putere Reputatie
  89
  Reputatie
  8701
  Puncte CF
  215.0
  Usergroups:
  eu zic asa!: Thread`urile la care nu s`a facut post de 1 week sau mai mult..sa fie sterse automat...! sa nu fie incarcat forumu` degeaba! Thread`urile aiurite care nu`si au nici un rost...sau se repeta sub alt format...sa fie sterse...ridica doar numarul de spam..!

 5. #5
  Keelah se'lai! ovisebdan's Avatar ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta
  Data de inscriere
  03-10-2005
  Varsta
  30
  Sex
  M
  Mesaje
  8,730
  Mesaje bazar
  44
  Putere Reputatie
  79
  Reputatie
  1005
  Puncte CF
  15.0

  Thumbs down

  sincer...eu nu sunt de acord cu stergearea automata a threadelor dupa 1 sapt daca nu a mai postat nimeni...nici 2 sapt nici 3 nici 50.
  moderatorii isi fac treaba destul de bine, nimeni nu poate sa stea sa observe toate activitatile de pe forum sa vada unde s-a mai postat....unde nu, etc.
  si daca s-ar adeverii unele din sugestile voastre, moderatorii vor trebui sa munceasca aproape dublu, pt un lucru care nu e chiar High-Priority, si nu cred ca le convine
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: