Azi am auzit un zvon cum ca s-ar fi montat o camera in dreptul Petromului in Lapus . Stie cineva ceva ? Nu e vorba de camerele de la intersectia cu Centura . Am inteles ca ar fi in dreptul Petromului intr-o palnie neagra .
Azi am auzit un zvon cum ca s-ar fi montat o camera in dreptul Petromului in Lapus . Stie cineva ceva ? Nu e vorba de camerele de la intersectia cu Centura . Am inteles ca ar fi in dreptul Petromului intr-o palnie neagra .
Lasand gluma la o parte...e un lucru bun , poate asa se va reduce nr de accidente !![]()
Last edited by Moderator; 25-05-2007 at 13:13.
ar fi pacat.imi place sa trec noaptea cu 250+ pe acolo.
Last edited by ActOfGOD; 25-05-2007 at 03:48. Motiv: pentru ca pot
sorincs .... imi este greu sa cred ca au pus o camera radar exact acolo ...oricum majoritatea au acuma detectoare de radar, deci ar putea cineva sa treca pe acolo sa vada daca e ceva...dupa mine nu e nimic
nu cumva sunt limitate din fabrica la 250 majoritatea autoturismelor care sunt in stare sa atinga acest prag
??? deci....dreaming
![]()
![]()
si taie plusul macar
sau i-ai scos limitatorul
![]()
ontopic: un lucru relativ bun, poate asa se evita excesul de viteaza (printre care si al lui ActOfGOD) si scade numarul accidentelor
![]()
250.......poate cu avionu pe deasupra....
![]()
Edited by MOD - fara reclama in semnatura / avatar!
Nimic nu stiti ...el vine lansat cu 250+ si inainte de primul viraj o pune pe lat si pana sus face power slide.......................... iar dimineata era un soare afara..![]()
insemana ca amenzile vin la bcr![]()
Last edited by ActOfGOD; 25-05-2007 at 08:26. Motiv: Automerged Doublepost
Last edited by queen; 25-05-2007 at 10:23. Motiv: Automerged Doublepost
I'm free like wild horses!!!
care e mah Petromu' de pe Calea Bucureshti din zona Lapus???
frate, daca ea nu ma vrea... io ma mai duc??
[URL=http://imageshack.us]
[QUOTE=ChristCrusher;817669]care e mah Petromu' de pe Calea Bucureshti din zona Lapus???[/QUOEte]
credk e vorba de PETROM-ul Jos de la hanu doctorului![]()
c20ne
c20xe
c20let
c25xe
x20xev
_________
Calibra rullzzzzz
faza e ca petromu ala e in curba deci nu prea are cum sa fie radar acolo...
Cum ar fi sa fie radar si camere pe toata calea bucuresti(de la bila pana la helin) (instalate langa semafoare)....?
Ma indoiesc sa fie. Banuiesc ca ar fi destul de mediatizat incat sa aflam si noi.
Old age is always 15 years older than I am!
100% nu este aflam noi de pe undeva din presa sau cine stie ii venea vreunuia vreo poza acasa
asa e doar un zvon
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: