ati vazut campania pt referendum ii stiti acum alegeti persoana cea mai non-grata din ROMANIA!!!! cine este dupa voi.....am pus un poll votati si dak ati ales altii dati numele ma refer doar la politicieni![]()
ati vazut campania pt referendum ii stiti acum alegeti persoana cea mai non-grata din ROMANIA!!!! cine este dupa voi.....am pus un poll votati si dak ati ales altii dati numele ma refer doar la politicieni![]()
ciobanu' luminii cred nu are ce cauta in politica
oh
NOI SA FIM SANATOSI CA BOALA VINE SINGURA SI O DATA SI O DATA TOTI TREBUIE SA MURIM
tariceanu e un idiot
poate unii sunt inculti, altii sunt iuti la manie, altii se prefac, altii au un limbaj extrem de urat in discutiile private si obisnuiesc sa injure sau sa jigneasca des, cu toate astea fiecare isi are locul lui, ce e mai important e sa fie vazut de oameni exact asa cum e el, de exemplu becali e cunoscut pentru incultura si limbaj urat, dar si pentru ca da bani la oamenii saraci, traian basescu e cunoscut ca un birjar, dar si ca principalul luptator impotriva coruptiei, si asa mai departe.
trebuia multiple choice. as fi ales cel putin din lista
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
mai bine ca nu a dat ca asa ii alegeam pe toti mai putin marmota![]()
NOI SA FIM SANATOSI CA BOALA VINE SINGURA SI O DATA SI O DATA TOTI TREBUIE SA MURIM
tariceanu este un...........................?!
La el totul se rezuma la $, nu are stofa de politician deloc!
Mircea Geoana
Afacerea asta este binara, ori esti 1 ori esti 0 .
Ce fac eu cu mouse`ul nu face nici Zorro cu sabia !
Emil Boc....oricum e degeaba...
La ce te poti astepta de la o lume in care toti traiesc numai pentru ca sunt prea lasi pentru a se sinucide?
(Mentorul lui Eminescu)
in anumite procente, toti sunt.
niciunul din cei de mai sus nu mai este vazut bine, deloc chiar. chiar daca fiecare inca mai are publicul lui.
Taticu antenelor Voiculescu nu prea are ce cauta prin politica si nici partidu ala al luiPC
Ion Iliescu
oricine e cioban si nesimtit pe fata ca daca as zice hot nu am mai avea clasa politica
Ion Iliescu
john
Copyright 2008 財團法人台灣網路資訊中心 All Rights Reserved.
95% din politicieni sunt varza.
In frunte Motanul Felix, Geoana si lista poate continua.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: