Vreau sa vad pozele la cele mai tari masini tunate.....si ce inseamna la voi masina tunata![]()
Mesaj iniţiat de D@ny
adik u vrei sa spui ca in most wanted va aparea dacia LOGAN?!?!?!
nu cred asa ceva... mi se pare absurd... dak e dacia atunci de ce nu e shi lada...?!
oricum in cazul in care cei de la EA au innebunit atunci probabil va aparea...
masinile din mostwanted sunt putine! si in nici un caz nu exista ceva romanesc! cam 60% din masini sunt marca americana!
keep it dream...dacia nu isi are locu in NFS
voi chiar credeti minciunile astea?
PS: daca nu crezi verifica situ...e lista de masini acolo!
dane....inca ceva,pozele alea care le ai u sunt poze in legatura cu tuningul virtual de pe www.tuning.ro tema era de acuma 2 luni "Ce ziceti de un logan tunat?"pozele in nici un caz nu sunt din NFSMW....desi am vrea noi ca ceva romanesc sa apara intr-un joc nfs
![]()
poate peste 100 de ani cand o sa evoluam si noi putin,poate la jocurile cu masini antice o sa apara si ceva romanesc....pana atunci nu avem decat sa visam la asa ceva : MASINI ROMANESTI IN JOCURI SUPER TARI
![]()
MAH DA IN CRAIOVA KRE ZICETI K E CEA MAI TARE MASINA!? MIE IMI PLACE BMW6 COUPE![]()
Y!: sharkey_andrei
Masina se vinde ca painea calda in Europa si poate o sa le atraga atentia celor de la EA sau macar celor ce modifica masinile de pin jocuri. In NFS MW nu cred ca o sa apara...Mesaj iniţiat de Mikey_boy
C:/DOS
C:/DOS/RUN
RUN/DOS/RUN
din pacate majoritatea toturor pozelor cu masini de aici sunt facute prin tuning virtual...
hai sa vedem shi niste poze cu masini adevarate!!
Pai itzi dai seama o cursa intre un skyline nervos super tunat si o dacie ?Mesaj iniţiat de frozzen
.. si nu sunt putzine masini in MW....
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
ce parere avetzi ???
Inteligentza ma urmareshte.....dar eu sunt mai rapid
mai dar de-ale mele ce zicetzi ha ???
Inteligentza ma urmareshte.....dar eu sunt mai rapid
foarte marfa masinile dar de astea ce ziceti?
Last edited by robocopu; 06-01-2007 at 13:45.
Vodafone - 0721 793 792
Cosmote - 0765 490 345
http://monstersgame.computergames.ro...&vid=327001718
REVENGE IS A DISH BEST SERVED COLD!
si inca una!
Last edited by robocopu; 06-01-2007 at 13:45.
Vodafone - 0721 793 792
Cosmote - 0765 490 345
http://monstersgame.computergames.ro...&vid=327001718
REVENGE IS A DISH BEST SERVED COLD!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: