tricourile sunt noi....tipla..pozele nu sunt prea reusite...merita vazute
90 ron neg
tricourile sunt noi....tipla..pozele nu sunt prea reusite...merita vazute
90 ron neg
tel:0741020776
0765967286
eu unul iti dau 500 pe un tricou(in special ala levi's)..atata mai am atata dau..fara suparare imi zici dak esti interesat si facem![]()
id miskr3l
tel 0765 180 546
amice nu am retinut marimea... m-as baga si eu la levis cu 5 foi daca este L sau M
ofer 600 pe ala levis..
spune marimea
id:wanabesavage
!
ok...da pretu e 90 ron neg in nici un caz 50-60
marimea L da nush cat de bine corespund asa ca ce-i interesati pot sa vina sa-l probeze
..zi care e ultimul pret
ultimu pret 80 sau 150 amandoua
bagama in lista k nu ai lasat id ! neaparat ! raduku_06 ... k armani tzil iau eu![]()
da`i add la juice_kos k sunt interesat de ala levi`s!
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
id:livyutz
iti dau o pereche de superstaruri pe amandoua???daca esti int cauta-ma pe mesuite si adidasii http://www.craiovaforum.ro/showthread.php?t=104820
nu fac schimburi
inca valabil
vezi omule sa nu clonezi pe aici ca ai postat cu alt user...
6 foi pe levis!!!
7 foi si e al tau......postez eu ca titularu a luat ban
600 iti dau si eu..vb pe mess...k am idu tau
id miskr3l
0765 180 546
levi's s-a dat...a mai ramas armani
ce marime e tricouu?...pe la 1.75 shi 65kg merge??
robytzu_17
0766434680
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: