Siemens M65, stare f. buna, bateria 4 zile, infrarosu, subacvatic, antishock, camera vga, etc.
Pret:220 RON
Siemens M65, stare f. buna, bateria 4 zile, infrarosu, subacvatic, antishock, camera vga, etc.
Pret:220 RON
vrei un benq siemens ef 81 si mai dai tu dif.
0765043688
nu, ca am mai avut si nu-mi plac.
fratzioare,un nokia 3650 symbian phone,card de 32 pa el,incarcator,baterie nou 3 zile garantat pe cosmote,te`ar interesa la skimb?posteaza aici daca esti de acord si ne auzim.ciao!
lasa-ma frate cu boltzarul ala in plus iti arat ca tine 2 ore si ceva in cosmote nu mai imi garanta tu, ca nu stii cat vorbesc eu!
a fost doar o oferta.nush daca era neaparata nevoie sa`mi faci telefonu`boltzaroricum prieteneste iti zic,siemensu tau nu o sa calce in urma boltzarului meu nici daca`i trasezi urmele cu creta.daca e mai mic de aia stie si el mp3,card slot etc etc...fara suparare.ia`o ca pe un up si succes la vanzare.
ciao
nokia 1112 + siemens c72 te intereseaza la schimb?
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
iti dau un v3 black impecabil recent adus.id daniel_medelet
sony ericsson k500i+dif
id:gae666mihai
iti dau o nokia 1600 cu garantie +80ron
0745538357
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: