Vand jante originale vw pe 17. Dimensiunea intre prezoane este de 5 x 100.Le dau cu tot cu anvelope(2 uzate 70%, 2 uzate 40%).Pret 400 de euro(negociabil)
mai multe poze am sa pun mai tarziu pentru cei interesati
Vand jante originale vw pe 17. Dimensiunea intre prezoane este de 5 x 100.Le dau cu tot cu anvelope(2 uzate 70%, 2 uzate 40%).Pret 400 de euro(negociabil)
mai multe poze am sa pun mai tarziu pentru cei interesati
Last edited by gigsaw; 27-05-2007 at 21:07. Motiv: Automerged Doublepost
Salut, te intereseaza un schimb cu unele pe 16'' + diferenta ?
te intereseaza un schimb cu unele de 16'' Artec cu anvelope 205/55 + diferenta
jantele sunt ca si noi le am puse pe un golf 4
cateva poze mai detaliate am sa pun mai tarziu....
pt cei interesati...nu accept nici un fel de schimburi
SAL FRATICA MA INTERESEAZA SI PE MINE DACA MERG PE UN MERCEDES C200 DIN 2003,CARE ESTE ULRIMUL PRET,UNDE POT SA LE VAD SI EU SI SA IMI LASI SI UN NUMAR DE TEL,ID MES CEVA DATE DE CONTACT
@bavarezu88
Nu stiu daca merg.Distanta dintre prezoane e de 5 x 100. Pretul e de 400 de euro(negociabil).ID:the_gigsaw
da-mi si mie un tel ca sa vorbim ca vreau sa le iau. sa nu lasi msg ca nu am cum sa mai intru pe net o saptamana
mecanica, piese auto noi pt orice model
tel:0747854331
0771582637
Anunt valabil....![]()
sunt zgariate?ce cauciuciri au pe ele,ce model,ce dimensiune,ce firma...da si u mai multe detalii
un schimb cu niste jante de aliaj de golf 4 originale pe 15' cu cauciucuri goodyear te intereseasa ?
cam care ar fi ultimul pretz?
fara cauciucuri le dai?
Last edited by lorenzo16; 28-08-2007 at 02:38.
Tin sa precizez ca o janta prezinte urme de zgarieturi pe toate cele 5 spite...si 2 dintre jante prezinta urme de sudura de la fostul proprietar....Cei interesati sa ma contacteze pe mess...400 de euro negociabil
ma intereseaza jantele tale, lasa te rog un nr de tel sau da-mi un msg la 0765417700 sa vin sa le vad si eu. Spune-mi si mie de unde anume din gorj esti sa ne intilnim sa le vad si eu. tg-jiu?????
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: