Conectare la o retea privata

Newcomer SuperFire reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    20-12-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    81
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    23.0

Conectare la o retea privata

Problema mea este urmatoarea:
    Am internet de la RDS prin fibra optica. Pana de curand am creat un workgroup cu un prieten din vecinatate putand sa copiem unul de la celalalt programe, etc. Recent el si-a mai luat un calculator si normal pt a avea internet pe ambele calculatoare si-a luat un router.
    Aici intervine marea problema:
    Eu nu mai reusesc sa creez workgroup cu prietenul meu deoarece el are alt IP acum.
    Poate cineva sa ma ajute cu sfaturi?
    Cum pot sa fac parte din workgroupul prietenului meu? Se poate crea un VPN intre calculatorul meu si router-ul lui?

FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    154
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7
    tragi cablu de la tine la el in router

Sau daca e wirlless atunci te-ai scos
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Banned alexaa reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    01-06-2007
    Sex
    F
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Nu poti face asa ceva. Ce media concertor se foloseste?

Addicted! kyoto's Avatar kyoto nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    19-03-2007
    Locaţie
    ECU
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    98
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -17
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    am si eu o problema oarecum asemanatoare am un prieten care sta in blocu vecin si a bagat la share(din windows)niste fisiere numai pt mine problema e ca nu merge sai vad share-urile (am incercat din shell cu net view etc)si n-a mers imi spunea eroarea 53 am si problema n-am gasit solutie
    romanu' n-are noroc, dar se pricepe la tot

Visul romanesc, cosmarul europei

Addicted! kyoto's Avatar kyoto nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    19-03-2007
    Locaţie
    ECU
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    98
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -17
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    din cate am inteles fibra bagata de rds e bazata pe huburi si se conecteaza prin gatewayrui intre ele
    romanu' n-are noroc, dar se pricepe la tot

Visul romanesc, cosmarul europei

Member ole33's Avatar ole33 este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Varsta
    54
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    57
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    28
    Puncte CF
    6.0
    Citat Mesaj iniţiat de kyoto Vezi mesajele
    din cate am inteles fibra bagata de rds e bazata pe huburi si se conecteaza prin gatewayrui intre ele
    Ai auzit tu ceva, da' n-ai retinut bine. Hub-urile alea sunt de fapt switch-uri, unele chiar cu management (hub-uri nu se mai folosesc de cativa ani).

Daca va este lene sa va conectati printr-un client de DC pe acelasi hub amandoi si sa va transferati fisere intre voi puteti incerca cu servere si clienti pt ftp - ca pt. transfer de fisiere au fost create si astea.

Rocker cosdeics's Avatar cosdeics este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Cv9
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    37
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    29
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de ole33 Vezi mesajele
    Ai auzit tu ceva, da' n-ai retinut bine. Hub-urile alea sunt de fapt switch-uri, unele chiar cu management (hub-uri nu se mai folosesc de cativa ani).

Daca va este lene sa va conectati printr-un client de DC pe acelasi hub amandoi si sa va transferati fisere intre voi puteti incerca cu servere si clienti pt ftp - ca pt. transfer de fisiere au fost create si astea.
    Şi cu IP urile date de DHCP ce te faci? Trebuie să îţi verifici IP-ul constant şi să îi spui celuilalt unde să se conecteze... poate chiar asta e problma lor... IP alocat dinamic!
    Do witches run spell checkers?

Senior Member TheRogue1 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-01-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    257
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    11.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de cosdeics Vezi mesajele
    Şi cu IP urile date de DHCP ce te faci? Trebuie să îţi verifici IP-ul constant şi să îi spui celuilalt unde să se conecteze... poate chiar asta e problma lor... IP alocat dinamic!
    sa intervin si eu ca musca in lapte ...nu e mai usor un router? el iti aloca ip-urile...faci un fel de retea proprie...adica locala..hai ca sunteti copii mari ce dreaq ...
    p.s. cumperi un router..faci conexiune pppoe din router si il lasi pe nenea router-ul sa isi faca treaba de aici in colo (adika muta router-ul la tine )
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: