Outlok express vs Microsoft Outlook

Senior Member untitled's Avatar untitled este placut de toti untitled este placut de toti untitled este placut de toti
    Data de inscriere
    10-04-2007
    Locaţie
    in your dreams
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    163
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    215
    Puncte CF
    0.0

Outlok express vs Microsoft Outlook

Ma fratilor, e penibil! Seful meu imi spune tot timpul ca are probleme cu Outlook-ul. Trimite omul un mail, iar destinatarul il primejte de 10-20 de ori!! Mi'a spus odata ca a primit un telefo de la cineva, care se plangea cum ca a primit un mail de la el (acelasi...) de 61 de ori!!! De unde e problema? Are cineva vreo idee? eu nush ce sa'i fac omului, saracu' e disperat... ca va dati seama, e penibil si pt el. O fi din cauza lui Bill Gates, sau de la server-ul SMTP?...
    Cica i'a mai zis cineva ca are aceeasi probleme, si are aceeasi versiune de Microsoft Outlook ca si el.

Coder crick67's Avatar crick67 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    05-01-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    230
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    25.0
    Usergroups:
    Incearca Mozilla Thunderbird. Daca face la fel probabil e de la server.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Senior Member untitled's Avatar untitled este placut de toti untitled este placut de toti untitled este placut de toti
    Data de inscriere
    10-04-2007
    Locaţie
    in your dreams
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    163
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    215
    Puncte CF
    0.0

office 2007

e, lasa ca zille astea o sa'si ia office 2007. Nou, din magazin. Daca tot asa ii face.. cred ca ...
    bine ca stam numai la etajul 1. Si laptop-ul are o forma aerodinamica...
    om vedea maine.
    Thunderbird-ul, l'am incercat eu, da' are probleme cu atasamentele. imi pune poze incluse in mail (inclusiv cele din antetul firmei) ca atasamente, ceea ce e anapoda cand trimiti un e-mail.
    sau cand forward-ezi un mail, ti'l pune tot ca atasament, si dup'aia cand il deschide respectivul, nu mai jtie cu ce sa deschida "mailul atasat". in rest, imi place thunderbird-ul, da' chestiile astea... SUNT DE NETOLERAT ;p
    Mesajele astea in serie - ma - eu ma gandesc ca o fi si un virus... Eu n'am incredere in bit defender deloc. Poate sa fie el cu o mie de licente, si ce versiune vrei. eu n'am incredere in el. Poate gresesc... nuj.

Newcomer ulyse2005's Avatar ulyse2005 nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    29-01-2006
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    57
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    56
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -15
    Puncte CF
    0.0

parere

baga alt antivirus: Kaspersky sau F-secure, dai scan si vezi

Linux user Kairon's Avatar Kairon reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    21-10-2005
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    139
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    In legatura cu outlook 2007, maibine nu si-ar lua stiu din proprie experienta cat de instabil poate fi, creeaza 1001 probleme chiar daca serverul de mail e pus la punct 100%, nu descarca mailuri, da erori aiurea, etc...

Incearca sa trimmiti cateva mailuri pe care le poti verifica (eventual pe adresa ta de yahoo) cu outlook express ala simplu, daca si cu ala face la fel ca si cu Microsoft Outlook e clar ca e de la server, daca nu vezi cum are setarile puse la outlook...
    Bafta
    He who laughs last, thinks in slow-motion !!!
    Shall we shag now or shall we shag later ?
    Think outside the BOX !
    You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to beleive.
    You take the red pill, you stay in wonderland and I show you how deep the rabbit hole goes.The choice is yours !
    If you’re just safe about the choices you make, you don’t grow!

Data de inscriere
    10-04-2007
    Locaţie
    in your dreams
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    163
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    215
    Puncte CF
    0.0
    Multam fratilor

Helper upgrade's Avatar upgrade are ceva special... upgrade are ceva special...
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    173
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de untitled Vezi mesajele
    1. Thunderbird-ul, l'am incercat eu, da' are probleme cu atasamentele. imi pune poze incluse in mail (inclusiv cele din antetul firmei) ca atasamente, ceea ce e anapoda cand trimiti un e-mail.
    2. sau cand forward-ezi un mail, ti'l pune tot ca atasament, si dup'aia cand il deschide respectivul, nu mai jtie cu ce sa deschida "mailul atasat". in rest, imi place thunderbird-ul, da' chestiile astea... SUNT DE NETOLERAT ;p
    1. Trebuie sa ai setat sa trimita HTML, e optiunea default in Thunderbird. Si daca faci drag&drop la o poza ti-o pune in body, nu ca attach.

2. Tools->Options->Composition->General->Forward messages: Inline

Trebuie doar sa sapi putin prin optiuni si vei descoperi ca e mult mai bun decat Outlook, plus ca are add-onuri foarte multe, la fel ca Firefox.
    Aaa....mai e si FREE !!!
    Blog - razvang.ro
    Service profesional laptopuri, smartphone-uri, tablete, TV, calculatoare, imprimante, refill
    Service autorizat Samsung, LG, Philips, Allview, Prestigio, Dell, HP
    - Magic Computers service

Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: