Role marimea 43-44
Pret:20 lei neg![]()
id:neatadan_1989
Role marimea 43-44
Pret:20 lei neg![]()
id:neatadan_1989
Last edited by Nightmare; 11-01-2006 at 00:19.
Genialitatea poate avea limitarile sale, dar prostia nu are acest handicap.
nu vrea nimeni vine vara si vara "sunt mai scumpe" profitati de oferta cat mai aveti timp.![]()
Pret nou 15 lei
poate pui si tu firma... cu roti de plastic/cauciuc/guma ?
No firma cunoscuta cu roti dn plastic ; cu 4 roti sun rolele
daca veai vre-un model mai procopsit ma interesau pe mine.Am deja unele pe la 6 mil, da ma interesau unele si mai bune. Daca auzi pe cineva ma gasesti pe aici
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
Eu am dat 40 lei pe ele deci la 15 lei este practic pe gratis si apropo nu mai am nici o alta perche mai rasarite
pretul e bun da nu cred ca ai gasit inca pe cineva interesat pe aici. La pretul asta sunt super pt cineva care vrea sa invete sa mearga pe role.Ia sa vedeti ce super e.
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
haide nu vrea nimeni sunt perfecte la vara stiti proverbu ala cumparati caruta iarna si sanie vara
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: