Cumpar pedale fara volan, cu conector USB. e foarte important sa aiba conector independent de al volanului, si sa fie recunoscute fara ca volanul sa fie conectat. astept oferte aici. ( poza atasata )
Cumpar pedale fara volan, cu conector USB. e foarte important sa aiba conector independent de al volanului, si sa fie recunoscute fara ca volanul sa fie conectat. astept oferte aici. ( poza atasata )
Nu cred k exista
exista altfel nu mai ceream
Dak chiar iti doresti cu adevarat aceste pedale eu te sfatuiesc sa ii scri lui Mos Craciun o scrisoare in care sa ii spui asa:
Draga Mosule,Crezi ca ma poti ajuta cu niste pedale fara volan, cu conector USB.E foarte important sa aiba conector independent de al volanului, si sa fie recunoscute fara ca volanul sa fie conectat.
P.S: sper sa nu astept mult dupa ele (chiar exista!!)
![]()
tenchu, pe langa faptu ca ai fost offtopic, mai esti si prost informat. inainte sa te faci de cacao da un google si vezi despre ce e vorba. pedalele exista si se numesc rudder pedals. dar daca ziceam " cumpar rudder pedals " bagam in ceata incapacitatea intelectuala traditionalista. dupa felul in care iti formulezi " replicile " se vede ca gandesti ca un copil si reactionezi in consecinta repezindu-te sa dai replici doar ca sa te aflii in ciorba. pe deasupra esti agramat, deoarece nu prea stii tu care e treaba cu semnele astea de punctuatie. odata ce incepi o propozitie cu " crezi ca ma poti ajuta cu ... " evident ea capata forma unei interogatii si deci, se termina in " ? ". dar tu nu aveai de unde sa stii asta, nu`i asa ?![]()
http://www.mypilotstore.com/MyPilotStore/sep/4129
PS. am rugat mosu sa iti aduca un sac cu minte si un fermoar ca ai nevoie
Last edited by Trinity; 21-08-2007 at 15:54.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: