No comment...

Senior Member brandon's Avatar brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    27-02-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    525
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    502
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:

No comment...

Priviti si voi ...incredibil....dar adevarat...
    Click here: http://www.arhiblog.com/
    Afacerea asta este binara, ori esti 1 ori esti 0 .
    Ce fac eu cu mouse`ul nu face nici Zorro cu sabia !

OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    52
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    144
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:
    din păcate trist dar adevărat
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Banned WinFast's Avatar WinFast reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    11-01-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    23
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Idiotzi draqu ....oricum factura o citesc tot timpu de pe saitu rds ....dar problema apare cand e vorba sa platesc ca vor aia factura
    Idiotzi cu facturile lor asa patesc si pe data de 1 a fiecarei luni ma suna la interfon ca imi vine factura la orange si sunt singuru din bloc la care imi vine factura pe 1 si nu pe 15 ca la restu ma pomenesc ca ma scoala la 8 dimineata

Mintrubber alx870's Avatar alx870 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-11-2006
    Locaţie
    Rovine
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    89
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    9.0
    Usergroups:
    mi s a intamplat si mie de doua ori sa ma trezesc cu cablu taiat ca nu veneau facturile la timp, aici e vina lor dar e si vina curierilor care nu isi fac treaba si le e lene sa distribuie facutirile, oricum le ar trebui niste supraveghetori ceva pe trasee nu sa ii lase balta asa
    Si inca o chestie eu am citit de o casierie din bucuresti a rdsului care rupea chitantele dupa ce plateai si te trezeai cu restantze

Keelah se'lai! ovisebdan's Avatar ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    44
    Putere Reputatie
    84
    Reputatie
    1005
    Puncte CF
    15.0
    wow O_o
    oare ce au de zis cei de la Curiero?

Gamer cristi_libe's Avatar cristi_libe va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    26-02-2006
    Locaţie
    rrumania
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    279
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    92
    Puncte CF
    31.0
    Usergroups:
    intram blocului si o tipa (cred, ca nu mi-am dat seama daca era fata ) de la curiero tocmai grabea pasu cand a vazut ca ma apropii. pana am trecut de interfon si m-am uitat bine a reusit sa dispara... imi indoise usa de la cutia postala. nu-mi imaginez ce a vrut. ori mi-a luat ceva din posta ori bagase alta factura. oricum nu s-a mai deranjat sa o indoaie inapoi.

Banned WinFast's Avatar WinFast reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    11-01-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    23
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de cristi_libe Vezi mesajele
    intram blocului si o tipa (cred, ca nu mi-am dat seama daca era fata ) de la curiero tocmai grabea pasu cand a vazut ca ma apropii. pana am trecut de interfon si m-am uitat bine a reusit sa dispara... imi indoise usa de la cutia postala. nu-mi imaginez ce a vrut. ori mi-a luat ceva din posta ori bagase alta factura. oricum nu s-a mai deranjat sa o indoaie inapoi.
    La mine am vazut ca se intampla des sa lase facturile la : orange, vodafone,rds direct in usa sau pe tablou de curent de langa usa ca nu pot intra in bloc si nici nu pot suna la interfon ca e cu alt cod si nu poate suna direct 1
    Sa fac ceva poze sa le pun pe net ca in fiecare luna raman facturi in usa bagate

Banned bab_anix's Avatar bab_anix este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    18-05-2007
    Locaţie
    OLTENIA ETERNA TERRA NOVA
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    278
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    25
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:

HAU

POLITIA O FI PRIMIT ASTA?
    SAU MARTALOGII DE LA RDS?
    CIND MAI PRIND VREUNUL DE LA CURIERO IL SCOT DE PE STRADA CU TIRU F................................................. ..........................................!

Posts reader Dadi's Avatar Dadi este placut de toti Dadi este placut de toti Dadi este placut de toti
    Data de inscriere
    10-05-2006
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    18
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    254
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    mah, la mine ajung facturile intotdeauna, dar cam la o saptamana de data scadenta. din aceasta cauza toate facturile mele contin si factura de pe luna anterioara, chiar daca s-a achitat deja intre timp.

Dujman

...

Maniac lukian84sec's Avatar lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti lukian84sec este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    21-01-2007
    Locaţie
    pe strazi
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    259
    Putere Reputatie
    55
    Reputatie
    2769
    Puncte CF
    27.0
    este incredibil ce s-a intamplat

Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Poate ca ar trebui ca noi clientii sa ne alegem firma care dorim sa ne aduca facturile acasa. Daca Curiero nu isi face treaba bine poti sa alegi Cargus sau DHL, de exemplu. Asa ar fi corect ca sa existe concurenta.

Am senzatia ca si aici este un fel de aranjament ciudat de genul "o mana spala pe alta", intre firmele de telefonie si cele de curierat. Consider ca trebuie mers la protectia consumatorului si rezolvata situatia.

Am vazut multe facturi raspandite si pe la mine prin scara blocului.

Spammer NOD32's Avatar NOD32 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    22-05-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    128
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4
    Puncte CF
    8.0
    Usergroups:
    doamne....nu sunt sanatosti astea.... asa ceva nu se face

Rocker anonimus's Avatar anonimus este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    17-10-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    40
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    41
    Puncte CF
    53.0
    Usergroups:
    ce faza

Member maharu's Avatar maharu reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-04-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    82
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    9
    Puncte CF
    0.0
    am ramas masca la asa ceva ,oare a trimis si la aia interesati o copie la caseta?
    astia ar trebui

Banned sharko's Avatar sharko reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-10-2006
    Locaţie
    iti suflu in ceafa Age: 14287
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    215
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de alx870 Vezi mesajele
    mi s a intamplat si mie de doua ori sa ma trezesc cu cablu taiat ca nu veneau facturile la timp, aici e vina lor dar e si vina curierilor care nu isi fac treaba si le e lene sa distribuie facutirile, oricum le ar trebui niste supraveghetori ceva pe trasee nu sa ii lase balta asa
    Si inca o chestie eu am citit de o casierie din bucuresti a rdsului care rupea chitantele dupa ce plateai si te trezeai cu restantze
    decat sa mai plateasca pe cineva ca sa ii supravegheze....mai bine ar tine cont de reclamatiile care se fac si sa schimbe firma de curierat

deh.......asta e Romania
    si nu stiu de ce am impresia ca va mai trece muuuuult timp pana se vor schimba mentalitatile...

Spammer Anonim_User's Avatar Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Anonim_User este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    01-12-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    102
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    2262
    Puncte CF
    14.0
    Usergroups:
    presupun ca din cauza asta a renuntat RDS la Curiero si si-a angajat oameni care sa distribuie facturi.

Member mad_nighty's Avatar mad_nighty reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    21-07-2006
    Locaţie
    Anywhere
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    36
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    17.0
    lam ine ajung facturile intotdeauna ... dar nu la timp ... si cateodata nici un cutia postala nus bagate... le aduc unii vecini care se trezesc cu ele in posta ...
    the worst mmorpg ever is real life. i can't even equip my sword without people staring. how am i supposed to level when people hate me if i attack their cats and dogs? i can't find mobs anywhere. everyone is too scared to pvp because they might get "hurt" seriously. it's no fun, i haven't leveled, nothing drops gold and i have to do an eight hours quest every day to get paid.

Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Deja a aparut un articol in EVZ pe aceasta tema. Il puteti citi aici:
    http://www.evz.ro/article.php?artid=307369

Trancer lauredd's Avatar lauredd reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    12-12-2005
    Varsta
    46
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    19
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    http://admin.rdslink.ro si daca ai serviciul fiberlink iti poti vedea singur toate facturile precum si stadiul lor .
    PS: scrie pe hartiile date la instalare la FTTH .....

DNB Lover DNB Lover

Senior Member brandon's Avatar brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    27-02-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    525
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    502
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Che Guevara Vezi mesajele
    Deja a aparut un articol in EVZ pe aceasta tema. Il puteti citi aici:
    http://www.evz.ro/article.php?artid=307369

pai cand postasem eu ...deja nu aparuse din pacate...
    in ev zilei a aparut pe 31 ...
    Afacerea asta este binara, ori esti 1 ori esti 0 .
    Ce fac eu cu mouse`ul nu face nici Zorro cu sabia !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: