Priviti si voi ...incredibil....dar adevarat...
Click here: http://www.arhiblog.com/
Priviti si voi ...incredibil....dar adevarat...
Click here: http://www.arhiblog.com/
Afacerea asta este binara, ori esti 1 ori esti 0 .
Ce fac eu cu mouse`ul nu face nici Zorro cu sabia !
din păcate trist dar adevărat
![]()
Idiotzi draqu ....oricum factura o citesc tot timpu de pe saitu rds ....dar problema apare cand e vorba sa platesc ca vor aia factura
Idiotzi cu facturile lor asa patesc si pe data de 1 a fiecarei luni ma suna la interfon ca imi vine factura la orange si sunt singuru din bloc la care imi vine factura pe 1 si nu pe 15 ca la restu
ma pomenesc ca ma scoala la 8 dimineata
![]()
mi s a intamplat si mie de doua ori sa ma trezesc cu cablu taiat ca nu veneau facturile la timp, aici e vina lor dar e si vina curierilor care nu isi fac treaba si le e lene sa distribuie facutirile, oricum le ar trebui niste supraveghetori ceva pe trasee nu sa ii lase balta asa
Si inca o chestie eu am citit de o casierie din bucuresti a rdsului care rupea chitantele dupa ce plateai si te trezeai cu restantze
wow O_o
oare ce au de zis cei de la Curiero?
intram blocului si o tipa (cred, ca nu mi-am dat seama daca era fata) de la curiero tocmai grabea pasu cand a vazut ca ma apropii. pana am trecut de interfon si m-am uitat bine a reusit sa dispara... imi indoise usa de la cutia postala. nu-mi imaginez ce a vrut. ori mi-a luat ceva din posta ori bagase alta factura. oricum nu s-a mai deranjat sa o indoaie inapoi.
La mine am vazut ca se intampla des sa lase facturile la : orange, vodafone,rds direct in usa sau pe tablou de curent de langa usa ca nu pot intra in bloc si nici nu pot suna la interfon ca e cu alt cod si nu poate suna direct 1
Sa fac ceva poze sa le pun pe net ca in fiecare luna raman facturi in usa bagate![]()
POLITIA O FI PRIMIT ASTA?
SAU MARTALOGII DE LA RDS?
CIND MAI PRIND VREUNUL DE LA CURIERO IL SCOT DE PE STRADA CU TIRU F................................................. ..........................................!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mah, la mine ajung facturile intotdeauna, dar cam la o saptamana de data scadenta. din aceasta cauza toate facturile mele contin si factura de pe luna anterioara, chiar daca s-a achitat deja intre timp.
![]()
![]()
este incredibil ce s-a intamplat
![]()
![]()
![]()
Poate ca ar trebui ca noi clientii sa ne alegem firma care dorim sa ne aduca facturile acasa. Daca Curiero nu isi face treaba bine poti sa alegi Cargus sau DHL, de exemplu. Asa ar fi corect ca sa existe concurenta.
Am senzatia ca si aici este un fel de aranjament ciudat de genul "o mana spala pe alta", intre firmele de telefonie si cele de curierat. Consider ca trebuie mers la protectia consumatorului si rezolvata situatia.
Am vazut multe facturi raspandite si pe la mine prin scara blocului.
doamne....nu sunt sanatosti astea....asa ceva nu se face
![]()
am ramas masca la asa ceva ,oare a trimis si la aia interesati o copie la caseta?
astia ar trebui![]()
presupun ca din cauza asta a renuntat RDS la Curiero si si-a angajat oameni care sa distribuie facturi.
lam ine ajung facturile intotdeauna ... dar nu la timp ... si cateodata nici un cutia postala nus bagate... le aduc unii vecini care se trezesc cu ele in posta ...
the worst mmorpg ever is real life. i can't even equip my sword without people staring. how am i supposed to level when people hate me if i attack their cats and dogs? i can't find mobs anywhere. everyone is too scared to pvp because they might get "hurt" seriously. it's no fun, i haven't leveled, nothing drops gold and i have to do an eight hours quest every day to get paid.
Deja a aparut un articol in EVZ pe aceasta tema. Il puteti citi aici:
http://www.evz.ro/article.php?artid=307369
![]()
http://admin.rdslink.ro si daca ai serviciul fiberlink iti poti vedea singur toate facturile precum si stadiul lor .
PS: scrie pe hartiile date la instalare la FTTH .....
DNB LoverDNB Lover
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: