Ptr cei care vor sa isi monteze un interfon la bloc sau oriunde,nu apelati la firma SC MAESTRO INSTAL s.r.l ptr ca sint niste ESCROCII(imi cer scuze la moderatori ca am scris numele firmei,dar acest Thread se vrea a fii un avertisment) aparatura lor este varza se strica din 2 in 2 luni si trebuie sa te rogi de ei sa vina sa repare.Poate va spune-ti ca nu este destul sa ai numesc ESCROCI.Hai sa va spun de ce ai numesc asa.Azi i-am sunat sa vina sa repare(schimbe)panoul central,si idoata aia de secretara imi zice ca am iesit din garantie,imi iau contractul in fata si ai citesc toantei ca scrie 18 luni,nu 12 cum zicea ea.Dupa aceia idioata imi zice ca ce am eu in FATA ESTE UN FALS.WOWOWWW zic eu,esti toanta?Ea ,ca nu are contractul original in fata si imi zice ca am optat ptr alt model,cind eu stiu sigur ce am cerut.+ca dau garantie 12 luni ptr modelu mai prost si 18 luni ptr modelu mai bun,sa imi zice ca daca nu imi convine pot sa ai reclam.Pot cei care vor sa stie mai multe detalii,sunati-ma la nr 0744829319.
PStr cei care au mai patit asa ceva sau cu alte firme,DATII IN GIT.
![]()
![]()
![]()